65NANO883

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

LG NANO883PB 4K HDR SMART NANOCELL DOLBY ATMOS TV



8 milijonov pik
Čiste barve so osupljive v tehnologiji Real 4K na televizorju NanoCell. Z okoli 8 milijoni slikovnih pik televizor s pravo tehnologijo 4K prinaša sliko, ki je opazno ostrejša in podrobnejša od običajne televizije HD. Za televizorje NanoCell ločljivost Real 4K dopolnjuje tehnologija NanoCell za 4K izkušnjo, ki presega mednarodne standarde.

Vsaka barva je kristalno jasna
LG NanoCell TV uporablja nanodelce, lastno značilno tehnologijo Nano, za filtriranje in čiščenje barve z odstranjevanjem nečistoč z valovnih dolžin RGB. To pomeni, da bodo na zaslonu prikazane samo jasne in natančne barve. Rezultat je bolj živahna in realistična slika, ki bo poživila vašo vsebino.

TV z umetniško platjo
LG NanoCell TV je zasnovan tako, da se prilega estetiki doma. Z elegantnim, minimalističnim dizajnom se tesno prilega vaši steni kot umetniško delo, doda kanček lepote in maksimalno dopolni vaš prostor.

Nano kino
Čiste barve in množica najnovejših zaslonskih tehnologij prinašajo kinematografsko doživetje v vaš dom zahvaljujoč televizorju LG NanoCell. Naši izboljšani HDR, nadgrajene tehnologije Dolby in kinematografski način, ki je pravkar prišel iz studia, zagotavljajo pravo kinematografsko izkušnjo.

Odprite svoje najljubše kanale
Dostopajte do Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, televizijske nadaljevanke, dokumentarne filme in šport v živo in jih poiščite na enem mestu.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve slike glede na žanr in okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok - močno kombinacijo, ki prinaša osupljive filmske rezultate.

FILMMAKER MODE
FILMMAKER MODE izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in število sličic na sekundo. To natančno uresniči režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite takšen, kot si ga je zamislil.

HDR 10 Pro
LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost za izboljšanje barv, razkrivanje vsake podrobnosti in vnašanje življenjske jasnosti v vsako sliko - izboljšuje tudi običajne vsebine HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca živahnejši in bolj živahni.

Nano Gaming
Od najtemnejših jam do najsvetlejših novih svetov LG LG NanoCell TV popestri vašo igro z živahnimi barvami. Tehnologija oblačnih iger in samodejna prilagoditev za visokokakovostne slike zagotavljata resnično vznemirljivo igralno izkušnjo.

Orodje za optimizacijo iger
Vse igre na višji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidnost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo ne glede na to, katero vrsto igre igrate.

Partnerstvo z Xboxom
Svoboda igranja. LG-jevo partnerstvo z Xboxom vas pripravi na videoigre naslednje generacije. Izkoristite svoj Xbox kar najbolje z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom.

Logotip AMD FreeSync Premium
Igrajte po višjih standardih. LG NanoCell TV podpira AMD FreeSync® Premium za zagotavljanje spremenljive hitrosti osveževanja med igranjem. To znatno zmanjša zamrznitev in trganje slike ter doseže jasno in brezhibno igro.

VRR, ALLM, eARC
Zagotovite si prednost pred nasprotniki. VRR, ALLM in eARC ustrezajo najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočajo hitro vsebino z visoko ločljivostjo s sinhronizirano grafiko, ki deluje brezhibno.

Nano Sport
LG NanoCell TV ponuja vznemirljivo izkušnjo gledanja tekem. Prostorski zvok Bluetooth v vaš dom vnese polno vzdušje stadiona, športni opomniki pa najnovejše novice o vaših najljubših ekipah.

Športno opozorilo
Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.

Pripravljen za Bluetooth Surround
Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velikih iger.

4K procesor α7 Gen4 AI
V središču vsake naprave je procesor LG NanoCell 4K α7 Gen4 AI, revolucionarni čip, ki s strojnim učenjem analizira in optimizira vsebino. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.

Slika AI
Funkcija slike AI samodejno prepozna žanr vsebine, ki jo gledate, in odstrani motnje, da optimizira kakovost slike. To zagotavlja ostrejšo in kakovostno sliko za izboljšano TV izkušnjo ne glede na to, kaj gledate.

AI zvok
Funkcija AI Sound analizira zvočne vire in optimizira zvok glede na zvrst vsebine, ki jo gledate. Tako se ustvari jasnejši zvok, od bolj izrazitih vokalov do naravnih, živahnih zvočnih učinkov.

ThinQ AI
LG ThinQ je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor s svojim glasom prek povsem novega domačega zaslona, da zagotovite več udobja in nadzora.

Nov začetni zaslon
Novo zasnovani začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, ki vam olajšajo dostop do vaših najljubših strani in upravljanje povezanih naprav na enem mestu.

Nov Magic Remote
Preoblikovan daljinski upravljalnik Magic Remote je ergonomske zasnove, ki jo je enostavno držati, sistem krmiljenja in pomikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) vam omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjične tipke za glavne ponudnike vsebin omogočajo hiter dostop do priljubljenih. Z vsem tem imate zdaj Magic Tap, nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.

Glasovni ukaz
LG ThinQ vam omogoča enostavno upravljanje ekosistema vaše naprave IoT doma z uporabo prepoznavanja glasu.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: IPS - Nano Cell
Osvetlitev zaslona: Edge LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 120 Hz
 
Zvok  
Zvočni sistem: Prostorski
Globokotonec: da
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: 4K procesor ?7 Gen4 AI
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 6.0
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: G
Letna poraba: 95 kWh / 1000 ur
Dimenzije z embalažo: 1600 x 1070 x 203 cm
Dimenzije s stojalom: 1452 x 918 x 336 cm
Dimenzije brez Stojala: 1452 x 839 x 44.3 cm
Teža z embalažo: 33.3 kg
Teža s stojalom: 26.2 kg
Teža brez stojala: 24.5 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: srebrna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2021
Datoteke