55NANO963

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

LG NANO963PA PRAVI 8K NANOCELL PURE COLOR SMART TV



Pravi 8K NanoCell TV
LG NanoCell TV se na prvi pogled takoj razlikuje od vašega običajnega LCD televizorja, zahvaljujoč funkciji Pure Colors. Funkcija Pure Colors v kombinaciji s čudovitim zaslonom ločljivosti Real 8K zagotavlja natančnejšo in kakovostnejšo sliko, ki izboljša izkušnjo gledanja televizije.

Vsaka barva je kristalno jasna
Televizor LG NanoCell uporablja nanodelce, lastno značilno tehnologijo Nano, za filtriranje in čiščenje barve z odstranjevanjem nečistoč z valovnih dolžin RGB. To pomeni, da bodo na zaslonu prikazane samo jasne in natančne barve. Rezultat je bolj živahna in realistična slika, ki bo oživila vašo vsebino.

Tema razkriva podrobnosti
Televizor LG NanoCell se ne boji teme. S funkcijo Full Array Dimming NanoCell natančno nadzoruje posamezne enote z osvetlitvijo LED. Rezultat je globlja črna barva in minimalno mešanje osvetlitve ozadja za večji kontrast in podrobnejšo sliko.

Pravi 8K zaslon
LG NanoCell TV ponuja resnično 8K izkušnjo, ki stoji ob boku najboljšim. Odličnost barv televizorjev NanoCell v kombinaciji s približno 33 milijoni zgoščenih slikovnih pik zagotavlja osupljivo sliko visoke ločljivosti, ki daleč presega standard za 8K televizorje.

Nano kino
Čiste barve in množica najnovejših zaslonskih tehnologij prinašajo kinematografsko doživetje v vaš dom zahvaljujoč televizorju LG NanoCell. Naši izboljšani HDR, nadgrajene tehnologije Dolby in kinematografski način, ki je pravkar prišel iz studia, zagotavljajo pravo kinematografsko izkušnjo.

Zabava
Dostopajte do Apple TV in Netflix. Izberite najnovejše filme, televizijske nadaljevanke, dokumentarne filme in šport v živo ter jih poiščite na enem mestu.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Transformativna TV izkušnja.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve slike glede na žanr in okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok - močno kombinacijo, ki prinaša osupljive filmske rezultate.

FILMMAKER MODE
FILMMAKER MODE izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in število sličic na sekundo. To natančno uresniči režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite takšen, kot si ga je zamislil.

HDR 10 Pro
LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barvo, razkrije vse majhne podrobnosti in vnese življenjsko jasnost v vsako sliko - izboljša tudi običajne vsebine HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca živahnejši in bolj živahni.

Nano Gaming
Od najtemnejših jam do najsvetlejših novih svetov LG LG NanoCell TV popestri vašo igro z živahnimi barvami. Tehnologija oblačnih iger in samodejna prilagoditev za visokokakovostne slike zagotavljata resnično vznemirljivo igralno izkušnjo.

Orodje za optimizacijo iger
Vse igre na višji ravni. Game Optimizer samodejno prilagodi nastavitve slike, optimizira grafiko in vidnost, da zagotovi boljšo igralno izkušnjo ne glede na to, katero vrsto igre igrate.

Partnerstvo z Xboxom
Svoboda igranja. LG-jevo partnerstvo z Xboxom vas pripravi na videoigre naslednje generacije. Izkoristite svoj Xbox kar najbolje z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom.

ALLM, eARC
Zagotovite si prednost pred nasprotniki. ALLM in eARC ustrezata najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1 in omogočata hitro premikanje vsebin v višjih ločljivostih z brezhibno sinhronizirano grafiko.

Nano Sport
LG NanoCell TV ponuja vznemirljivo izkušnjo gledanja tekem. Prostorski zvok Bluetooth v vaš dom vnese polno vzdušje stadiona, športni opomniki pa najnovejše novice o vaših najljubših ekipah.

Športno opozorilo
Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.

Pripravljen za Bluetooth Surround
Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velikih iger.

8K procesor α9 Gen4 AI
V središču vsake naprave je procesor LG NanoCell 8K α9 Gen4 AI, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.

AI Picture Pro
Tako izgleda strokovnjak.
Z uporabo velike baze podatkov z več kot enim milijonom vizualnih podatkov algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija zaznavanja prizorov lahko zdaj analizira vrsto prikazane scene in ustrezno izboljša sliko.

AI Sound Pro
Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da lahko nato optimizira zvok po žanru za celovitejšo izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti ohranja dosledno raven glasu med različnimi vrstami vsebin.

Izboljšanje vsebine do ločljivosti 8K z umetno inteligenco
Procesor umetne inteligence z algoritmi globokega učenja analizira, kaj si ogledujete, in pretvori neoriginalne 8K vsebine v osupljivo interaktivno ločljivost 8K. Rezultat je ostrejša slika z opazno višjo stopnjo ločljivosti in podrobnosti, tudi če jo gledamo na naših največjih zaslonih.

ThinQ AI
LG ThinQ je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor s svojim glasom prek povsem novega domačega zaslona, ??da zagotovite več udobja in nadzora.

Nov začetni zaslon
Na novo zasnovani domači zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, ki vam olajšajo dostop do vaših najljubših strani in upravljanje povezanih naprav na enem mestu.

Nov daljinski upravljalnik Magic Remote
Preoblikovan daljinski upravljalnik Magic Remote je ergonomske zasnove, ki jo je enostavno držati, sistem krmiljenja in pomikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) vam omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjice na tipkovnici za glavne ponudnike vsebin omogočajo hiter dostop do priljubljenih. Z vsem tem imate zdaj Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.

Glasovni ukaz
LG ThinQ vam omogoča enostavno upravljanje ekosistema vaše naprave IoT doma z uporabo prepoznavanja glasu.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 55" (139 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: IPS - Nano Cell
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (8K)
Resolucija: 7.680 x 4.320
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 60 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Zvočni sistem: 2.2 kanalni
Globokotonec: da
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: QuadCore
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 6.0
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: G
Letna poraba: 130 kWh / 1000 ur
Dimenzije z embalažo: 1360 x 810 x 187 mm
Dimenzije s stojalom: 1233 x 781 x 271 mm
Dimenzije brez Stojala: 1233 x 716 x 45.5 mm
Teža z embalažo: 25.8 kg
Teža s stojalom: 21 kg
Teža brez stojala: 19.4 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: kovinska
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2021
Datoteke