55NANO953

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Opis

LG NANO95 REAL 8K NANOCELL SERIJA



Real 8K
8K zagotavlja 33 milijonov slikovnih pik. Več kot je slikovnih pik, večja je gostota. Da bi dobili realističen občutek, ki zagotavlja 8K, je pomembno navesti število slikovnih pik, še bolj pomembno pa je, da oko lahko izvleče vsako posamezno piksel. LG NanoCell presega definicijo Združenja potrošniških tehnologij (CTA) za 8K televizorje. Zato LG NanoCell 8K predstavlja - Real 8K.

α9 Gen3 AI procesor 8K
Procesor α9 Gen3 AI 8K z algoritmom za globoko učenje analizira vsebino na zaslonu in zagotavlja vsebine najboljše kakovosti. Vse nastavitve so samodejne, izboljšane za vrhunsko sliko in zvok, da je vsak zaslon spektakularen.

Oglejte si jasne barve na prijeten način
Televizorji LG NanoCell so s strani Underwriters Laboratories potrdili certifikat »No Photobiological LED Hazard«, kar zagotavlja, da so vaše oči zaščitene pred škodljivimi svetlobnimi sevanji.

Pure Colors
NanoCell TV omogoča realen pogled na vse prizore, zahvaljujoč živi funkciji Pure Colors in močnemu kontrastu, ki ga doseže tehnologija Nano Black. Poleg tega ponuja optimizirano sliko in zvok za spektakularno, bolj živo uživanje. Zdaj lahko uživate v pravem domačem kinu s televizorjem NanoCell, ki podpira neomejeno zabavo.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Oglejte si filme v obliki, v kakršni si jih je avtor zamislil, povsem dih jemajoče. Funkcija Dolby Vision IQ razširja prednosti funkcij Dolby Vision, ki presegajo HDR, da inteligentno prilagodi svetlost, barvo in kontrast zaslona glede na žanr vsebine in pogoje osvetlitve. Dolby Atmos zagotavlja celovit zvok za maksimalno uživanje v vseh vsebinah.

FILMMAKER MODE
Procesor samodejno prilagodi sliko in za popoln učinek izklopi funkcijo glajenja gibanja. Oglejte si filme z ohranjeno ustvarjalnostjo in kinematografskim užitkom, ki si jih je zamislil avtor. Uživajte v vseh njegovih vsebinah s kino standardom in v celoti izkusite umetniško idejo vsakega filma.

HDR 10 Pro in HLG Pro
Televizorji NanoCell zagotavljajo vrhunsko kakovost slike HDR, zahvaljujoč podpori večjim formatom HDR, HLG in HDR 10. Tako lahko uživate v celotni vsebini v visoki ločljivosti.

Full Array Dimming
Polno matrično zatemnitev izboljša kontrast in ravni črne barve z individualnim nadzorom osvetlitve LED in drastično izboljša podrobnosti za še bolj napredno raven celotnega užitka.

Neomejena zabava
Uživajte v široki paleti raznolikih vsebin, ki so na voljo v aplikacijah Apple TV in Netflix. Od najnovejših filmov, serij in dokumentarcev do športa v živo in še več. Poiščite jih vse na enem mestu, udobno se namestite in uživajte.

Aplikacija Apple TV
Izvirne serije in filmi, ki jih lahko izposodite ali kupite, pa tudi vrhunski kanali so zdaj na voljo na Apple TV +. Vso vsebino izberejo in prilagodijo strokovnjaki, da bi dobili in odkrili najboljše iz ponudbe - vse lahko najdete v aplikaciji

Vgrajen video dekoder
S podporo za kodeke HEVC in AV1 si lahko ogledate 8K vsebino YouTube in 8K video vsebine iz naprave USB ali prek pretočnih aplikacij.

PureColors
Oglejte si svoje najljubše skupinske športe s funkcijo Pure Colors na izjemno velikem zaslonu z neverjetno kakovostjo slike.

ThinQ AI
Povežite pametne domače naprave s tehnologijo ThinQ AI. Z naravnim prepoznavanjem glasu LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in nadzor nad domačim ekosistemom IoT samo s svojim glasom, brez potrebe po daljinskem upravljalniku.

V ambient dodajte noto prefinjenosti
Z minimalističnim okvirjem Nano Bezel je NanoCell zasnovan tako, da se prilega vsaki notranjosti in zagotavlja celovit užitek gledanja brez prekinitve.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 55" (139 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: IPS - Nano Cell
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (8K)
Resolucija: 7.680 x 4.320
Osveževanje zaslona: 100 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 40 W
Zvočni sistem: 2.2 kanalni
Globokotonec: da
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Procesor: Alpha 9 Gen 3 AI Processorm
Operacijski sistem: webOS
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Barva: kovinska
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke