55NANO803

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 67,99 EUR
Opis

LG 4K NANOCELL NANO803 SERIJANajčistejše barve.
Čiste RGB barve so ključ do realne kakovosti slike. NanoCell tehnologija uporablja nanodelce, ki barve naredijo bolj jasne s filtriranjem dolgočasnih barv in izboljšanjem čistosti spektra RGB.

Najčistejše barve so popolni veliki zasloni.
Televizorji LG NanoCell ponujajo neprimerljivo izkušnjo gledanja na velikih zaslonih. NanoCell tehnologija proizvaja najčistejše barve in pričara spektakularne slike tudi na največjih zaslonih.

Pravi 4K zahvaljujoč najčistejšim barvam.
Na televiziji NanoCell lahko gledate vsebine v resničnih 4K, kar ustreza mednarodnemu standardu CM. Ne zamudite te vizualne izkušnje, polne sijaja in jasnosti - 4K ločljivost in NanoCell tehnologija omogočata.

Quad Core 4K Procesor
Slika in zvok, bolj realistična kot kdajkoli prej. Quad Core 4K procesor LG NanoCell TV odpravlja neprijeten šum slike in ustvarja bolj dinamične barve in kontraste. Slike z nizko ločljivostjo so ekstrapolirane in upodobljene kot ostrejše, bolj žive slike v skoraj 4K kakovosti.

Čiste barve spremenijo vaš dom v domači kino.
Televizorji LG NanoCell vdihnejo več življenja vsakemu prizoru zahvaljujoč močnim, popolnoma čistim barvam in intenzivnim kontrastom, ki jih ustvarja NanoCell Black. Poleg tega optimizirana slika in zvok zagotavljata spektakularno in resnično izkušnjo gledanja. Pravi občutek domačega kina s televizorji LG NanoCell - za neomejeno zabavo.

Filmaker Mode
Procesor samodejno prilagodi sliko z izklopom glajenja gibanja. Tako nastane avtentični kino učinek. Oglejte si filme, kot so jih načrtovali filmski ustvarjalci, in doživite pravi kino užitek.

Zatemnitev celotnega niza
Zatemnitev polne matrike izboljša kontrast in črno raven s posamičnim nadzorom LED osvetlitve. Rezultat je intenzivna izkušnja gledanja z neprimerljivo pozornostjo do detajlov.

HDR 10 Pro in HLG Pro
Televizorji LG NanoCell ponujajo optimalno kakovost slike HDR, saj poleg Dolby Vision IQ podpirajo tudi najpogostejše formate HDR, kot sta HLG in HDR 10. To pomeni, da lahko vso vsebino uživate v resnično kakovostni.

Brezmejna zabava
Potopite se v številne vsebine aplikacije Apple TV + ter Netflix, Disney + in LG Channels. Najnovejši filmi, serije, dokumentarni filmi, šport v živo in še veliko več na prvi pogled - izbira je vaša! Samo sedi in uživaj.

Disney +
Z Disney + imate popoln dostop do znanih Disneyjevih klasik in si lahko ogledate najnovejše "Originale" ali filme. Z Disneyjem, Pixarjem, Marvelom, Vojnami zvezd in še marsikaj drugega je za vsakogar nekaj.

Aplikacija Apple TV
Uživajte v filmih in oddajah, ki jih ustvarja izključno Apple TV +. Za nakup ali najem lahko izbirate med tisočimi programi in filmi. Doživite najboljšo zabavo, saj so vse vsebine osebno sestavili strokovnjaki. Vse v eni aplikaciji.

Čiste barve vas postavijo na sredino igre.
Z ustvarjanjem najčistejših barv tehnologija NanoCell ustvarja virtualni svet, ki celo presega resničnost. Poleg tega različne igralne funkcije, kot so najmanjša zakasnitev vhoda, HDMI 2.1 in HGiG, omogočajo uživanje v svojih virtualnih svetovih z odlično grafiko in v realnem času.

Minimalni Input Lag
Televizorji LG NanoCell svojim uporabnikom omogočajo, da v realnem času napadajo nasprotnike. Z minimalno zamudo pri vnosu se vaši vtisi - tudi pri izjemno hitrih igrah - sinhronizirajo v realnem času.

HDMI 2.1
Večja hitrost slike, VRR, ALLM in eARC z HDMI 2.1. Te vrhunske funkcije so kot nalašč za vsebino s hitrimi gibi in visoko ločljivostjo ter zagotavljajo gladek, sinhroniziran grafični izhod. Za še bolj intenzivno igralsko izkušnjo.

VRR (spremenljiva hitrost osveževanja)
LG NanoCell televizorji z VRR (spremenljivo hitrostjo osveževanja / spremenljivo hitrostjo osveževanja) je prava izbira za vašo igro. Igre na konzoli bodo jasnejše in bolj gladke, z manj tresenja, zamud in utripanja.

Način HGiG za igranje HDR
Potopite se v igro in bodite navdušeni nad njeno intenzivnostjo. HGiG prepozna HDR zmogljivosti vašega televizorja in optimizira HDR grafiko za bolj intenzivno igranje HDR.

Najčistejše barve ustvarjajo pristno stadionsko vzdušje.
Zahvaljujoč NanoCell Accuracy LG televizorji NanoCell reproducirajo natančne in najčistejše barve iz vseh zornih kotov. Spremljajte zmage svoje najljubše ekipe na velikem zaslonu z - v najčistejših barvah in osupljivi kakovosti slike.

Motion Pro
Če je mogoče, se je treba med športnimi oddajami izogibati duhanju, ki ga povzroča zamegljenost gibanja. Funkcija Motion Pro vam omogoča, da brez zamegljenosti spremljate najhitrejše in najmanjše premike predvajalnikov na televizorju. Z televizorji LG NanoCell so zameglitve in utripanje stvar preteklosti.

Športno opozorilo
Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po športnih tekmovanjih. Nikoli več ne zamudite iger svojih najljubših ekip - tudi ko gledate drugo vsebino.

Pripravljen za prostorsko povezavo Bluetooth
Televizorji LG NanoCell ekstrapolirajo preprost 2-kanalni zvok v navidezni 4.0 zvok. Za bolj intenziven učinek prostorskega zvoka na televizor priključite katera koli dva (vendar enaka) Bluetooth zvočnika. To vam omogoča, da svoj TV še bolj potopite v igro in še bolj impresivno uživate v vzdušju v živo.

AI ThinQ
Inteligentne funkcije LG AI ThinQ vam olajšajo življenje. Z naravnim prepoznavanjem govora lahko doma svoje IoT naprave preprosto nadzorujete.

Za plemenit ambient.
Zahvaljujoč ozkemu dizajnu NanoCell se LG NanoCell TV harmonično prilega v katero koli notranjost in nudi impresivno gledanje brez motenj.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 55" (139 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: IPS - Nano Cell
Osvetlitev zaslona: Edge LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
Osveževanje zaslona: 50 Hz
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Zvočni sistem: Prostorski
Globokotonec: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Quad Core 4K
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 136 kWh
Poraba: 98 W
Dimenzije z embalažo: 1420 x 835 x 162 mm
Dimenzije s stojalom: 1232 x 771 x 232 mm
Dimenzije brez Stojala: 1232 x 716 x 64 mm
Teža z embalažo: 23.2 kg
Teža s stojalom: 17.6 kg
Teža brez stojala: 17.4 kg
VESA standard: 300 x 300
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Video