50NANO793

699,00 €
435,99 € (- 37,63%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 39,99 EUR
Opis

LG NANO793 NANOCELL SERIJAPure Color
Čiste barve RGB so ključne za realistično kakovost slike. Tehnologija NanoCell uporablja nanodelce, ki prečistijo barve s filtriranjem mračnih barv in izboljšanjem čistosti RGB spektra.

Real 4K
Ločljivost televizorja Real 4K NanoCell ustreza mednarodni standardni vrednosti kontrastne modulacije (CM). Odkrijte svetlejšo in jasnejšo vizualno izkušnjo z ločljivostjo Real 4K, dopolnjeno s tehnologijo NanoCell.

QuadCore 4K procesor
Televizor NanoCell s štirijedrnim 4K procesorjem odpravlja motnje in ustvarja bolj dinamične barve in kontrast. Slike z nizko ločljivostjo se prilagajajo in reproducirajo s kakovostjo slike, ki je skoraj enaka kakovosti 4K.

Filmaker Mode
Procesor samodejno prilagodi sliko in izklopi glajenje gibanja, da doseže popolno filmsko izkušnjo. Oglejte si filme brez izkrivljene ustvarjalne ideje in kinematografskih izkušenj. Uživajte v vseh vsebinah kot v kinu in v celoti začutite ustvarjalno idejo vsakega filma.

HDR format HLG in HDR 10
Televizorji NanoCell zagotavljajo optimalno kakovost slike HDR s prilagajanjem podprtih glavnih formatov HDR HLG in HDR 10. Omogočajo vam uživanje v vseh vsebinah v realistični visoki ločljivosti.

Neomejena zabavna vsebina
Potopite se v široko paleto vsebin, ki so na voljo na Apple TV in Netflix. Od najnovejših filmov, televizijskih oddaj in dokumentarnih filmov do športa v živo in še več - poiščite jih vse tukaj na enem mestu. Samo udobno se počutite in uživajte.

Apple TV
Izvirne oddaje in filmi iz aplikacije Apple TV +. Točno tisti najboljši kanali, ki jih želite, in tisoče filmov, ki jih lahko kupite ali izposodite. Aplikacija je prilagojena vam in profesionalno izdelana, tako da lahko v aplikaciji Apple TV odkrijete najboljše od trenutne vsebine.

Čiste barve NanoCell
Tehnologija NanoCell dopolnjuje virtualni svet, ki presega resničnost s Pure Colors, ustvarjenimi s tehnologijo NanoCell. Poleg tega številne funkcije video iger, kot sta nizka vhodna zakasnitev in HDMI 2.1, omogočajo, da v realnem času uživate v virtualnem svetu izboljšane grafike.

Nizka vrednost vhodne zakasnitve
Televizor NanoCell omogoča uporabnikom, da takoj nemudoma napadejo nasprotnika. Sinhronizira vaše čute s prizori v realnem času, ki se dogajajo v hitri videoigri z nizko stopnjo vhodne zakasnitve.

Pure Colors Sport
Ne glede na to, kje sedite, televizor NanoCell zagotavlja natančne barve iz vseh kotov, brez popačenja. Oglejte si tekme svojih najljubših ekip v Pure Colors na izjemno velikem zaslonu neverjetne kakovosti slike.

Športno opozorilo
Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.

Bluetooth Surround
Televizor NanoCell je 2.0-kanalni zvok nadgradil na bogatejši virtualni 4.0-kanalni zvok. Učinek prostorskega zvoka lahko dosežete s priključitvijo dveh zvočnikov Bluetooth. Doživite tekmo bolj intenzivno in začutite vzdušje v živo.

AI ThinQ
Pametni sistem LG AI ThinQ vam olajša življenje. * Glasovno prepoznavanje vam omogoča upravljanje ekosistema domačih naprav IoT.

Prefinjen ambient
Z minimalnim okvirjem Nano Bezel je televizor NanoCell zasnovan tako, da se prilega vsaki notranjosti in zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 50" (127 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: NanoCell
Osvetlitev zaslona: Direct LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10 Pro
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Zvočni sistem: Prostorski
Globokotonec: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Google Assistant: da
Amazon Alexa: da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: webOS
Operacijski sistem verzija: webOS 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
Media player: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Slušalke: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 130 kWh
Poraba: 94 W
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2020
Datoteke