H65U7B

Artikel ni na voljo.
Opis

HISENSE U7B SERIJA



ULED - Nova evolucija
Pozabi, kar veš. Hisense je začel iz praznega lista papirja, da je oblikoval televizorje ULED.
S kombinacijo najboljših trenutnih tehnologij tehnologija ULED omogoča odkrivanje neverjetno podrobnejših slik, globokih kontrastov, bolj realistične svetlosti kot kdajkoli prej in izjemno natančnih barv.

Ultra HD - 4K
Ločljivost Ultra HD (ali 4K) ustreza 4X več slikovnih pik kot ločljivost Full HD (3840 x 2160). To zagotavlja natančnejše podrobnosti za bolj realistične slike.

Lokalna zatemnitev in presenetljiv kontrast
Odkrijte globoko bolj intenzivne črnce. Lokalno zatemnitev je tehnologija za izoliranje vsakega območja zaslona in samostojno uravnavanje njegove jakosti svetlobe. Črni so globlji, svetlejši detajli pa ostanejo svetli.

Prava kinematografska barva - barve bližje resničnosti
Vsaka barva je unikatna. S tehnologijo True Cinema Color ULED televizorji zvesto prikažejo vse nianse in naklone, da se čim bolj približajo tistemu, kar je režiser hotel ujeti. Zahvaljujoč True Cinema Color se vaša dnevna soba spremeni v pravo kino sobo.

Dolby Vision HDR
Dolby Vision HDR format oživi vaše filme in serije s presenetljivimi slikami: s paleto barv, širšimi kot doslej, šteje v milijardami, globlimi črnci in neverjetno intenzivnimi svetlobnimi površinami, vsak prizor je tisti so predelali, da bi ponudili predstavo, ki je zvest režiserjevi domišljiji.

HDR10+ dekodiranje
Vsaka podrobnost, tako subtilna, je razkrita s pomočjo HDR. Z izkoriščanjem višjih stopenj svetlosti in kontrasta tehnologija HDR zagotavlja svetlejšo belino in globlje temnopolte. V HDR10+ realnost dobi nov pomen: televizija analizira vsak prizor, da bi sliko prepisala čim bolj zvesto in natančno.

MEMC - Neomejena gibanja
Vsako gibanje je pomembno. Kompenzator gibanja MEMC analizira vir in z njim prepleta nove slike, da ustvari osupljivo gladke gibe. Pred tekočimi slikami se boste zataknili v vseh okoliščinah, ne glede na vsebino.

Dolby Atmos
Dolby Atmos je popolna potopitev z gibljivim zvokom in novo navpično dimenzijo v zvočnem polju. Bogatstvo in globina zvoka vas bosta sprožila, od znotraj, v 3D. Potopno. Premikanje. Dolby Atmos daje duši zvok za bolj resnično življenje.

Vidaa U - Poenostavljen in 100% prilagodljiv vmesnik
Lastniški vmesnik Hisense ponuja popolno izkušnjo: pri Vidaa U je vsako dejanje izjemno preprosto. Dodajanje aplikacije, vira ali TV kanala na začetni zaslon postane otroška igra. Zelo hiter (3s dovolj za vklop televizorja), poenostavljen in prilagodljiv, za brezkompromisno izkušnjo.

Nenehno bogatenje vsebine
Hisense tesno sodeluje z glavnimi ponudniki vsebin, da bi lahko ponudil skoraj vse, kar iščemo. Če pametni televizorji Hisense vsebujejo vnaprej nameščene globalne in regionalne aplikacije, čaka, da jih naložijo in namestijo množice aplikacij iz trgovine APP. Nato lahko vsako aplikacijo pripnete na domači zaslon, da je zelo hitro dostopen.

Glasovno upravljanje
Nadzorujte televizor Hisense z glasom iz naprave Amazon Echo ali iz aplikacije Hisense's RemoteNow. Ali gre za spremembo kanalov ali povečanje glasnosti, se vam ni več treba premikati, le pogovoriti se morate.

Gumbi za neposreden dostop do Netflix, Youtube, Prime Video in Rakuten.tv
Hisense olajša dostop do svojih najljubših aplikacij z gumbi neposrednega dostopa na daljinskem upravljalniku do Netflixa, Youtubea, Prime Video in Rakuten TV. Preprost pritisk je dovolj, da se aplikacija takoj zažene.

Kovinski zaključek
Ne glede na to, ali sedite sredi dnevne sobe ali visite na steni, je brezčasna kovinska zasnova vašega televizorja zasnovana tako, da se prilagodi kateri koli notranjosti.

Ultra tanek dizajn
Okno v svet. S svojim izjemno dobrim dizajnom boste pozabili do obstoja vašega zaslona. Lahkotnost, ki bo vaš televizor spremenila v pravo umetniško delo.

Zaslon brez robov
Za izdelavo modernega, minimalističnega dizajna so inženirji Hisense leta delali na njej, da so lahko robove svojih televizorjev potisnili do skrajne točke. Danes je Hisense uspel zbrisati meje zaslona in tako narediti prostor le za eno stvar: podobo.

HDMI
Ne glede na koliko igralnih konzol, Blu-ray ali DVD predvajalnikov imate priklopljenih ne bo potrebno preklapljati med kabli saj ima televizor več HDMI vhodov.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 65" (165 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: ULED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR10+
Kvaliteta slike: 3.100 PQI
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Dolby Atmos: da
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletne aplikacije: da
Operacijski sistem: VIDAA
Operacijski sistem verzija: VIDAA U3.0
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio izhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A+
Letna poraba: 170 kWh
Poraba: 116 W
Dimenzije z embalažo: 1740 x 985 x 174 mm
Dimenzije s stojalom: 1448 x 900 x 365 mm
Dimenzije brez Stojala: 1448 x 830 x 63 mm
Teža s stojalom: 26.7 kg
Teža brez stojala: 24.1 kg
VESA standard: 400 x 200
Barva: srebrna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video