TS9030

499,00 €
449,00 € (- 10,02%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Preveri

Opis

TCL TS9030 SOUNDBAR


Izjemen zvok in samodejna izbira avdio vira
Soundbar, svetovno priznanega proizvajalca TCL, omogoča mnogo močnejši in kvalitetnejši zvok od tistega, ki vam ga omogoča vaš televizor in je idealna rešitev za vse tiste ki nimate dovolj prostora za postavitev hišnega kina, a si kljub temu vseeno želite sobo polno osupljivega zvoka. Potem je ta tanek, eleganten in kompakten 41" 3.1-kanalni sistem, z Music Power močjo 540 W in super izjemnim kinematografskim zvokom s tehnologijami Dolby Digital Plus, Dolby Atmos in True HD prava izbira za vas in vaše bližnje. Lahko ga namestite pod televizor, na dnevni regal ali pa ga pritrdite na steno. Čeprav zavzema malo prostora, bo napolnil vašo dnevno sobo s čudovitim, čistim, bogatim in polnim zvokom iz vseh strani, ki je veliko bolj dinamičen in privlačen kot tisti, ki prihaja iz običajnih televizijskih zvočnikov.
TCL stereo soundbar je zvočni sistem za povečanje jakosti ne le televizorja, temveč tudi vašega pametnega telefona, DVD predvajalnika, prenosnega in tabličnega računalnika preko povezave Wi-Fi, Bluetooth 5.0, vhodov USB, AUX-IN, HDMI ARC, HDMI IN in optičnega digitalnega vhoda.Doživite svojo najljubšo zabavo z avtomatsko izbiro avdio načina predvajanja. Poudarjeni nizki toni in preprosta uporaba preko daljinskega upravljalnika
Ljubitelji basov se bodo preprosto zaljubili v ta izjemen nizkotonec, ki ustvarja dinamične in močne nizke tone. Uživajte v resničnem doživetju prostorskega zvoka z izjemno zmogljivimi basi. Poleg tega je subwoofer opremljen z Bluetooth brezžično povezavo, ki vam omogoča, da ga lahko namestite kjerkoli in se tako izognete nadležnim kablom in omejenosti postavitve.
S priloženim daljinskim upravljalnikom je poskrbljeno za enostavno upravljanje zvočnega sistema, zvoka, glasnosti, načinov uporabe, Bluetooth-a. Namestitev je enostavna, priložen pa je tudi komplet za pritrditev na steno.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: soundbar
Izhodna Moč: 540 W
Subwoofer: 150 W
Zvočni Sistem: 3.1 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Konektorji  
USB: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
Audio Vhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Garancija: 24 mesecev
Barva: črna
 
Dimenzije  
Prednji Zvočnik: 1050 x 58 x 110 mm
Subwoofer: 240 x 420 x 240 mm
 
Teža  
Na voljo od: 2020
Datoteke
Video