HT-SBW460

399,00 €
319,00 € (- 20,05%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Preveri

Opis

SHARP HT-SBW460 DOLBY ATMOS 3.1 KANALNI DOLBY ATMOS SOUNDBAR 



Dolby Atmos
Dobrodošli v močnem svetu zvoka, ki na novo definira prostorski zvok: z Dolby Atmos se zdi, da zvoki tečejo v vesolju okoli vas, osupljivo resnično. To potisne vašo zabavno izkušnjo v nepredvideno dimenzijo. Vsebina Dolby Atmos je na voljo na 4K UHD Blu-ray diskih, storitvah za pretakanje videa, kot je Netflix, ali storitvah za pretakanje glasbe, kot je Tidal.

Dolby Digital - Dolby Digital Plus
Izraze vsi poznajo, za njimi pa so zvočne kode za prenos zvoka. Dolby Digital zagotavlja dober stereo zvok s 5 zvočniki in 1 nizkotoncem. Z Dolby Digital + dva dodatna zvočnika izboljšata zvok z dodajanjem več podrobnosti in ustvarjanjem impresivnega prostorskega zvoka.

Bluetooth
Preprosto, hitro, prilagodljivo: z Bluetoothom brezžično povežite svojo zvočno napravo Sharp z drugimi napravami, kot je pametni telefon ali tablični računalnik. Naredite svoje možnosti še bolj vsestranske.

HDMI ARC - CEC
Enostavno povezovanje: s HDMI ARC potrebujete samo en kabel za povezavo zvočne vrstice Sharp s televizorjem. Kakovost prenosa je izjemno stabilna in brez motenj. HDMI CEC hkrati pospravi stvari glede daljinskega upravljalnika. Zvočna vrstica ne potrebuje dodatnih kontrolnikov, vi pa jo preprosto upravljate z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Prehod 4K
Povežite svojo 4K kamero ali predvajalnik z zvočno vrstico Sharp in vrhunska kakovost slike se prenese na zaslon televizorja, združljiv s 4K. Tako lahko uživate v slikah v briljantni ločljivosti, ki je štirikrat boljša od polne visoke ločljivosti.

Prednastavitve izenačevalnika (EQ)
Prednastavitve izenačevalnika vam omogočajo, da izberete zvok, ki vam najbolj ustreza - in se popolnoma prilega vaši glasbi ali slogu zabave.

Digitalni optični vhod
Sprejemajte zvočne signale v popolni digitalni kakovosti: predpogoj za to zagotavlja povezava za optični digitalni kabel. Deluje brez motenj tudi na velikih razdaljah, na primer, če je televizor ali konzola v drugem nadstropju.

Združljiv s katerim koli televizorjem
Za boljšo zabavo: televizor lahko preprosto zvočno nadgradite z zvočno vrstico Sharp. Prilega - ne glede na televizor, ki ga imate.

Daljinec
Vklop ali izklop, glasno ali tiho - z daljinskim upravljalnikom lahko enostavno nadzirate te in druge funkcije vaše avdio naprave Sharp. Na primer iz udobja vašega kavča.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: soundbar
Izhodna Moč: 440 W
Zvočni Sistem: 3.1 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Konektorji  
HDMI: da
USB: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
Audio Vhod: da
Digitalni Izhod da
 
Splošni podatki  
Poraba: 38 W
Garancija: 24 mesecev
Barva: črna
 
Dimenzije  
Osnovne enote: 950 x 110 x 70 mm
Subwoofer: 240 x 240 x 415 mm
 
Teža  
Osnovne enote: 2.5 kg
Subwoofer: 5.4 kg
Datoteke