HW-Q800T

999,00 €
899,00 € (- 10,01%)
Brez podaljšanja garancije
Podaljšanje garancije na 36 mesecev: 49,99 EUR
Podaljšanje garancije na 60 mesecev: 89,99 EUR
V prihodu
Opis

SAMSUNG HW-Q800T SOUNDBARDoživite revolucionarni zvok in neprekosljivo doživetje prostorskega zvoka z Cinematic Q-Series soundbarjem z 3.1.2 kanalnim zvočnim sistemom, podporo Dolby Digital, DTS:X in Dolby Atmos. Dodatno za breskrbno uživanje poskrbi brezžično pretakanja zvoka ter možnost razširitve zvočnega sistema z brezžičnim prostorskim zvokom.

Povečan obseg
Acoustic Beam 2.0 Technology je posebno zasnovana tehnologija tako, da meša in oddaja zvok skozi niz odprtin na vrhu soundbara, zato je videti kot da zvok prihaja od tam kjer se dogaja na zaslonu.

Povezljivost
HDMI hvod zagotavlja povezavo za digitalni video in avdio, optični vhod pa dodatno možnost za digitalni zvok. USB priključek je na voljo tudi za predvajanje združljivih glasbenih datotek, Bluetooth vgrajena povezava v zvočno vrstico pa poskrbi za brezžično pretakanje zvoka iz združljivih naprav, kot so pametni telefoni in tablični računalniki.

Izboljšan zvok iz katere koli smeri
Odkrijte globine zvoka z Dolby Atmos in DTS: X. Oboje vam omogoča, da slišite vsak drugačen zvok, ko teče okoli in nad vami, tako kot bi bilo to v resničnem življenju.

Q-simfonija
Soundbar Q70T se sinhronizira s telefonom Samsung in skupaj ustvarjajo prostorski zvok. Združuje in izboljšuje zvok skozi zvočnike zvočne vrstice in zvočnike TV, kar vam daje novo raven akustične potopitve

Brezžični nizkotonec
Sistem vključuje brezžični nizkotonec, ki vam pomaga občutiti intenzivnost akcije in ritem glasbe z bogatimi basi.

Prilagodljiv zvok
Samsungova zvočna vrstica analizira zvočni signal, da samodejno zagotavlja optimiziran zvok glede na vsak prizor. Prilagodljivi zvok omogoča jasno slišanje glasov, tudi pri majhni glasnosti, tako da lahko slišite tudi tihe pogovore.

Profesionalni način igre
Pripravite se na zmogljivo, potopno igralsko izkušnjo z nizkotonskimi zvočniki in vrhunskimi zvočniki, ki izboljšujejo sceno, ki zagotavljajo neverjeten prostorski zvok. Zvočna vrstica se samodejno preklopi v način igre, ko je priključen na Samsung TV, tako da se lahko osredotočite na igranje, namesto da bi ga nastavili.

4K & HDR10 in brezžična pretočnost
S funkcijo prenosa 4K lahko uživate v zvoku, ne da bi pri tem ogrožali kakovost videa, dodatno Bluetooth povezavo pa lahko uživate v glasbi z združljivimi mobilnimi napravami brezžično.

Svet zvoka z daljinskim upravljalnikom
Ne potrebujete veliko daljinskih upravljalnikov. Funkcije krmilnih tipk zvočne vrstice, na primer vklop, spreminjanje glasnosti in celo spreminjanje zvočnih učinkov z daljinskim upravljalnikom Samsung TV, vse preko televizorja.

Brezžični prostorski zvok
Opcijski Wireless Surround Kit SWA-8500S vam omogoča razširitev zvočnega sistema brez žičnih povezav. Deluje Skupaj z soundbarom ustvari resnično doživetje prostorskega zvoka.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Dodatna oprema
Zvočniki
  1. product name
    SWA-9000S
    279,99 €
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: soundbar
Izhodna Moč: 330 W
Zvočni Sistem: 3.1.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Konektorji  
HDMI: da
USB: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Garancija: 24 mesecev
Barva: črna
 
Dimenzije  
Prednji Zvočnik: 980 x 58 x 115 mm
Subwoofer: 205 x 403 x 403 mm
 
Teža  
Prednji Zvočnik: 3.6 kg
Subwoofer: 9.8 kg
Na voljo od: 2020
Datoteke