HT-S5915 DAB

799,00 €
759,00 € (- 5,01%)
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 99,99 EUR
Preveri

Opis

ONKYO HT-S5915 HIŠNI KINO

Zvok Dolby Atmos in DTS: X je z vašim 5.1.2-Ch HT-S5915 paketom za domači kino lahko vaš, razen neredov zvočnikov in težav pri namestitvi. Visokonapetostni ojačevalniki razvijejo 160 W / Ch, da vaše prijatelje in družino zavijejo v 3D zvok, zahvaljujoč nizkotoncem, ki podpirajo Dolby Atmos, skritim v sprednjih zvočnikih. Najnovejše tehnologije za povezovanje in virtualizacijo zvoka DTS® in Dolby® zagotavljajo najboljšo reprodukcijo izbrane postavitve zvočnikov. Sprejemnik olajša domačo zabavo s funkcijami, kot je Vocal Enhancer za povečanje dialoga v programu; Izhodna linija iz cone B, idealna za brezžični oddajnik za slušalke; distribucija zvoka z napajanjem v coni B; video prehod za 4K HDR; in umerjanje zvočnikov AccuEQ s sistemom AccuReflex. Privoščite svoje melodije z digitalnimi in analognimi zvočnimi povezavami ali tapnite in predvajajte z brezžično tehnologijo Bluetooth®. Vse, kar potrebujete, vse do močnega 90 W globokotonca, je v eni škatli, ki je pripravljeno spremeniti vaše večere v dogodke, za katere je vredno hiteti domov.

Obkrožite se z zvokom Dolby Atmos in DTS: X
Z avdio formatoma Dolby Atmos in DTS: X se zvoki na filmski sceni preslikajo na ustrezne položaje v prostoru za zabavo, kar omogoča lokalizacijo ali premikanje zvoka iz enega zvočnika v drugega po vsem občinstvu v sinhronizaciji z zaslonom. ukrepanje. Občutek za prostorskost odpira novo dimenzijo filmov in iger. Uživajte v klasičnih naslovih prek vašega zvočniškega sistema, ki podpira Dolby Atmos, z ojačevalniki Dolby Surround® in DTS Neural: X, ki najdejo lokalizacijske znake v starih zvočnih posnetkih in jih znova preslikajo za 3D predvajanje.

Dolby Atmos Height Virtualizator
Pri predvajanju katerega koli formata Dolby vključitev Dolby Atmos Height Virtualizer omogoča bolj poglobljeno izkušnjo poslušanja in ustvari učinek navideznega prostorskega zvoka in višine iz tradicionalnih postavitev zvočnikov brez uporabe dodatnih prostorskih ali višinskih zvočnikov.

Prilagodljiv 3D-zvok z DTS Virtual: X 
DTS Virtual: X je tehnologija prostorske virtualizacije, ki deluje s formati DTS: X, DTS in nekodiranimi stereo zvočnimi posnetki, da ustvari izjemno 3D-zvočno polje iz vodoravnih postavitev zvočnikov brez priključenih višinskih zvočnikov. Z algoritmi ustvarja prepričljiv občutek za prostorsko 3D s pomočjo 5.1-kanalne postavitve, tako da imate par kanalov za distribucijo zvoka v coni B.

Prilagodljivi zvočniki olajšajo 3D zvok
Tovarniško usklajeni zvočniki ustrezajo osebnosti ojačevalnika in izgledajo kul v vseh prostorih. Trdni dvosmerni sprednji zvočniki vključujejo 12 cm gonilnik in 2,5 cm visokotonec ter imajo močan, samozavesten, živahen zvok. V zaprtih ohišjih so nameščeni gonilniki s tehnologijo Dolby Atmos, ki jih poganjajo kanali Height. Ti reproducirajo navpično dimenzijo v 3D-zvoku brez kakršnega koli nereda. Osrednja enota ima dva velika gonilnika in visokotonec, medtem ko aktivni 90 W globokotonec z 20 cm stožcem iztisne globoke in napete nizke tone. Kompaktni prostorski zvočniki se enostavno namestijo okoli položaja poslušanja ali pa jih uporabite v coni B s postavitvijo 3.1.2 v Main.

Podpira 4K HDR in prikaz medijskih podatkov
Sprejemnik ima štiri vhode HDMI® in en izhod z omogočeno ARC, ki podpira do 18 Gbps prenos 4K video pri 50/60 Hz skupaj s HDR (HLG, HDR10, Dolby Vision ), barvnim standardom BT.2020 in 4 : 4: 4/24-bitni video. Video prehaja iz povezanih predvajalnikov skozi sprejemnik na televizor prek enega enostavno prikritega kabla HDMI. Preverite lahko, ali predvajalnik, sprejemnik in televizor delujejo skladno, tako da prikličete pregleden zaslonski vhodno-izhodni medijski zaslon za potrditev pogojev predvajanja, kot so avdio kodek, način zvoka, hitrost sličic videoposnetkov, ločljivost videa in format HDR prekinitev vašega programa.

Diskretna visoko tokovna analogna ojačitev
Watts se zdijo najpomembnejše število na specifikacijskem listu ojačevalnika. Kažejo pa le glasnost, ne pa tudi kakovost zvoka. Amperi (trenutni) so skrivnost dobrega zvoka. Tok zajema zvočnike, da nadzoruje njihovo potovanje. Večji kot je tok, večji je nadzor. Boljši nadzor zvočnikov pomeni hitrejši dinamični odziv, jasnejše podrobnosti in bolj ritmično vznemirljiv zvok. HT-S5915 ima visokonapetostni transformator z nizko stopnjo hrupa, velike kondenzatorje in diskretna ojačevalna vezja z visokim tokom, ki združujejo največji trenutni pretok katerega koli AVR-ja v svojem razredu.

Zvočna kalibracija AccuEQ v sobi s AccuReflex 
AccuEQ ustvarja harmonično zvočno polje v vaši sobi. Zazna prisotnost in velikost zvočnika ter oddaljenost od merilnega položaja in nastavi ustrezne ravni zvočnega tlaka. Nato izbere križanec globokotonca in vse zvočnike EQ, vključno s sub. AccuReflex optimizira 3D-reprodukcijo zvoka prek zvočnikov, ki podpirajo Dolby Atmos. Rešuje fazni premik, ki izhaja iz razlik v poti med usmerjenimi in neusmerjenimi zvoki.

Jasnejše pogovorno okno s pritiskom na gumb
Ta tehnologija Onkyo rešuje problem neslišnega pogovornega okna v televizijskih programih in filmih. DSP-nadzorovan Vocal Enhancer prepozna glasovne frekvence, tako da jih lahko zvišate ali znižate s tipkami na daljinskem upravljalniku ali upravljalniki na sprednji plošči.

Zvok s prilagodljivim napajanjem in brez moči
Linijski izhod Zone B je idealen za priključitev združljivega oddajnika, da omogoči zvok v glavni sobi par brezžičnih slušalk. To je super za gledanje televizije ponoči ali ko zaslon gledate na daljavo. Kateri koli hi-fi z analognim vhodom RCA je mogoče povezati za skupno rabo zvoka (vključno s SPDIF in HDMI) hkrati v glavni in coni B. Poleg tega HT-S5915 vključuje dodeljene izhodne pogone Zone B, ki ojačani zvok delijo zvočnikom na drugem območju doma.

Pretakajte z brezžično tehnologijo Bluetooth
Z brezžično tehnologijo Bluetooth pretakajte skoraj vsak zvok iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika v domači kino. Izberite način poslušanja Advanced Music Optimizer ™, da v realnem času obnovite visokofrekvenčne bitne informacije, izgubljene med stiskanjem, kar vodi do popolnejšega, bogatejšega zvoka ob predvajanju.

USB napajanje za nemoteno pretakanje
Priključek USB na zadnji plošči napaja vse pretočne medije, priključene na sosednji vhod HDMI.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: 5.1 sistem
Prednji Zvočnik: 160 W
Prostorski Zvočnik: 160 W
Center Zvočnik: 160 W
Subwoofer: 160 W
Zvočni Sistem: 5.1 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
Radijski sprejemnik: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Bluetooth: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 480 W
Barva: črna
 
Dimenzije  
Osnovne enote: 435 x 160 x 328 mm
Prednji Zvočnik: 155 x 467 x 183 mm
Prostorski Zvočnik: 115 x 230 x 96 mm
Center zvočnik: 409 x 115 x 121 mm
Subwoofer: 230 x 425 x 410 mm
 
Teža  
Osnovne enote: 8 kg
Prednji Zvočnik: 3.6 kg
Prostorski Zvočnik: 1.0 kg
Center Zvočnik: 2.2 kg
Subwoofer: 7.7 kg