VSX-LX304-S

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 99,99 EUR
Opis

PIONEER VSX-LX304-S

Zasnovan za optimalne IMAX® Enhanced * 1 in Dolby Atmos® / DTS: predvajanje filmov X v brezhibnem 7,2-palčnem / 5,2-palčnem prostorskem zvoku, kalibriranem z naprednim MCACC, skupaj s podporo za video standarde nove generacije, VSX-LX304 prinaša večdimenzionalno navdušenje nad domačo zabavo. Dolby Atmos Height Virtualizer * 1 lahko zagotavlja virtualne zvočne učinke brez uporabe višinskih ali prostorskih zvočnikov. Uživajte v več sobnih zvočnih storitvah s sistemom SONOS, FlareConnect ™, vgrajenim Chromecastom, DTS Play-Fi® in Apple AirPlay 2.

IMAX
VSX-LX304 je izboljšan IMAX, certificiran za oddajanje močnega zvoka tako, kot ga je načrtoval filmski ustvarjalec, in zagotavljanje nepopustljive izkušnje v vašem domačem kinu.

Dolby Atmos® / Dolby Surround Upmixing
VSX-LX304 je združljiv s konfiguracijo 7.2.2ch / 5.2.4ch najnovejše gledališke zvočne platforme Dolby Atmos®. Objektno usmerjen zvok lahko reproducirate z gladkimi, ukrivljenimi gibi ali realističnim tridimenzionalnim gibanjem, ki ga prekrivajo zgornji zvočniki. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, lahko dodate z uporabo Dolby Surround za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

DTS: X® / DTS
DTS: X je DTS avdio kodek nove generacije, ki uporablja objektni zvok, da omogoči nove potopne in interaktivne zvočne izkušnje. Uživajte v brezhibni zvočni sceni s prostornino 7.2.2ch / 5.2.4ch, ki nudi največ navdušenja. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, je mogoče nadgraditi z uporabo DTS Neural: X za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

Dolby Atmos
Pri predvajanju katerega koli Dolbyjevega formata vključitev Dolby Atmos Height Virtualizer omogoča bolj potopno izkušnjo poslušanja in ustvari navidezni prostorski in višinski učinek iz običajnih postavitev zvočnikov brez uporabe dodatnih zvočnikov za prostor ali višino.

Apple AirPlay 2
Apple AirPlay 2 vam omogoča enostavno pretočno predvajanje glasbe ali podkastov v zvočnike po vaši hiši s katero koli napravo Apple ali s povpraševanjem po Siri in vse ostane v popolni sinhronizacij


Pripravljen na video standard naslednje generacije
VSX-LX304 podpira prehod za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision signale. Če povežete združljivo izvorno napravo, lahko na združljivem zaslonu uživate v teh najnovejših video standardih. Še več, vsi terminali HDMI podpirajo 4K (60p / 4: 4: 4/24-bit), široko barvno gamut (BT.2020) in HDCP 2.3, tako da pri nadgradnji na nove naprave ne boste imeli težav, prav tako pa lahko uživajte v vrhunskih vsebinah, kot so 4K videoposnetki z digitalno zaščito pred kopiranjem.

Napredno MCACC samodejno uglaševanje sob z Auto Phase Control Plus
Napredni MCACC zvok prilagodi glede na poslušalno sobo in zvočnike, ustvarja pa tudi bolj jasen zvok s potlačitvijo stoječih valov, ki nastanejo med stenami ali stropom in tlemi. Za široko območje poslušanja lahko prihranite do devet položajev. Auto Phase Control Plus * opravi analizo fazne razlike v realnem času in samodejno kompenzira vrzel med LFE in glavnimi signali ter zagotavlja močan bas in jasen visokofrekvenčni zvok.

Deluje s SONOS
Če priključite VSX-LX304 na Sonos Connect, lahko v svoji aplikaciji Sonos predvajate katero koli glasbo ali zvočni vir. VSX-LX304 lahko združite z drugimi napravami Sonos v omrežju ali pa jih uporabljate neodvisno. AV sprejemnik se samodejno vklopi in vklopi vhod, takoj ko predvajate glasbo v aplikaciji Sonos.

Cona 2 s pogonom na DAC
VSX-LX304 lahko z lastno funkcijo neposredno poganja zvočnike v drugem prostoru, brez potrebe po ločenem ojačevalniku. Še več, namenski DAC za cono 2 omogoča poslušanje vseh digitalnih zvočnih virov.

Izhod iz cone B za brezžične slušalke
VSX-LX304 je opremljen z zvočnim izhodom cone B. Predhodni izhod cone 2 se lahko uporablja tudi kot izhod cone B Line za razširitev zvoka cone A (glavna cona) na drugo lokacijo ali brezžične slušalke prek oddajnika

Vgrajen Chromecast
VSX-LX304 ima vgrajen Chromecast, tako da lahko z mobilno napravo prenašate svojo priljubljeno glasbo, radio ali podcaste na vaš zvočnik. Zvok lahko nadzorujete od koder koli v hiši z aplikacijami, ki podpirajo Chromecast in se izvajajo v vaši osebni napravi - iPhone, iPad, telefon in tablični računalnik Android, prenosni računalnik Mac in Windows ter Chromebook. VSX-LX304 deluje tudi z Googlovim pomočnikom, zato mu lahko poveste, da poveča glasnost, preskoči skladbe ali ustavi glasbo z napravo, ki podpira Google Assistant, kot je Google Home. Odkrijte aplikacije, ki jih podpira Chromecaste, na strani google.com/cast/apps.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Radijski sprejemnik: da
DAB+:  
Sistem: prostorski
Prednji Zvočnik: 185 W
Zadnji Zvočnik: 185 W
center zvočnika: 185 W
Subwoofer: 185 W
Zvočni Sistem: 9.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
IMAX: da
 
Funkcije:  
Internetni Radio: da
Amazon Alexa: da
Google Assistant: da
AirPlay: da
Deezer: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
RS-232: da
Audio Vhod: da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 760 W
Dimenzije: 435 x 173 x 370.5 mm
Teža: 10.8 kg
Barva: srebrna
Garancija: 24 mesecev