VSX-934-B

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Opis

PIONEER  VSX-934-S

Potopite se v 3D prostorski zvok Dolby Atmos® ali DTS: X, lahko pa še vedno uživate v podobnih učinkih Dolby Atmos Visight Virtualizer * in DTS Virtual: X * tudi brez višine ali prostorskih zvočnikov. VSX-934, ki vsebuje Ultra HD, HDR10, HLG in Dolby Vision ™ s podporo za HDCP 2.3, ponuja vedno bolj podobne slike. Pesmi lahko pretakate iz različnih virov prek Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, sistema SONOS in Apple AirPlay 2 *. Drugi poudarki vključujejo funkcijo Powered Zone 2 s posebnim DAC-om, gumbom za osebno prednastavitev in 2 izhodoma HDMI.

Dolby Atmos® / Dolby Surround Upmixing
VSX-934 je združljiv s 5.2.2-palčno konfiguracijo najnovejše kino zvočne platforme Dolby Atmos®. Objektno usmerjen zvok lahko reproducirate z gladkimi, ukrivljenimi gibi ali realističnim tridimenzionalnim gibanjem, ki ga prekrivajo zgornji zvočniki. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, lahko dodate z uporabo Dolby Surround za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

DTS: X® / DTS Nevralno: X Upmixing
DTS: X je DTS avdio kodek naslednje generacije, ki uporablja objektni zvok, da omogoči nove potopne in interaktivne zvočne izkušnje. Ker lahko DTS: X avdio samodejno prilagodi obstoječim kanalom in sistemom zvočnikov, posebna postavitev zvočnikov ni potrebna. Doživite nepopustljivo zvočno sliko z neverjetno bogatim in življenjskim zvokom. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, je mogoče nadgraditi z uporabo DTS Neural: X za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

Dolby Atmos Visura Virtualization * in DTS Virtual: X *
Pri predvajanju katerega koli Dolbyjevega formata vključitev Dolby Atmos Height Virtualizer omogoča bolj potopno izkušnjo poslušanja, kar ustvarja navidezni prostorski in višinski učinek iz običajnih postavitev zvočnikov, ne da bi uporabili dodatne zvočnike za prostor ali višino.

Z DTS Virtual: X lahko uživate v tridimenzionalnem potopnem zvoku, podobnem DTS: X, brez potrebe po višini ali zadnjih zvočnikih. Tehnologija podpira 2 do 7.1.4-kanalni vhodni vir, za dobavo na 2 do 5.1 ali celo 7.1-kanalni postavitvi zvočnikov. DTS Virtual: X deluje z vsemi DTS kodeki, vključno z DTS: X.

Osebna prednastavitev
Samo tri sekunde pritisnete gumb za osebno prednastavitev na sprednji plošči in trenutne nastavitve, kot sta glasnost in način poslušanja, se lahko shranijo. Do tri prednastavitve je mogoče registrirati in jih enostavno poklicati s tipko na sprednji plošči ali na daljinskem upravljalniku.

Izboljšanje dialoga
S to edinstveno funkcijo krmiljenja zvoka srednjega obsega lahko s tipko za gor / dol na daljinskem upravljalniku izvedete neodvisne nastavitve glasnosti v območju, vključno z dialogi v filmih.

Pripravljen je video standard naslednje generacije
VSX-934 podpira prehod za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision signale. Če povežete združljivo izvorno napravo, lahko na združljivem zaslonu uživate v teh najnovejših video standardih. Še več, vsi terminali HDMI podpirajo 4K (60p / 4: 4: 4/24-bit), široko barvno gamut (BT.2020) in HDCP 2.3, tako da pri nadgradnji na nove naprave ne boste imeli težav, prav tako pa lahko uživajte v vrhunskih vsebinah, kot so 4K videoposnetki z digitalno zaščito pred kopiranjem.

MCACC samodejno uglaševanje sob
Ustvarite optimalno zvočno okolje s Pioneer-jevim MCACC (večkanalnim sistemom akustične kalibracije), razvitim s strokovnim znanjem profesionalnih snemalnih studiev. Z mikrofonom po meri sistem samodejno kompenzira razlike v velikosti, ravni in razdalji zvočnikov ter izenači odzivnost.

Reflex Optimizer
Ko uporabljate zvočnike, ki podpirajo Dolby Atmos, se zvok z visoko usmerjenostjo odbija od stropa, medtem ko zvok z nizko usmerjenostjo neposredno sega do ušes. Različne poti povzročajo fazni premik, zaradi česar se zvok počuti neprijetno. Reflex Optimizer, ki uporablja tehnologijo Phase Control, prilagodi ta premik in izboljša lokalizacijo zvočne slike tako, da prilagodi frekvence tistim talnim zvočnikom, kar ustvari idealno okolje za reprodukcijo.

Deluje s SONOS
Če priključite VSX-934 na Sonos Connect, lahko v svoji aplikaciji Sonos predvajate katero koli glasbo ali zvočni vir. VSX-934 lahko združite z drugimi napravami Sonos v omrežju ali pa jih uporabljate neodvisno. AV sprejemnik se samodejno vklopi in vklopi vhod, takoj ko predvajate glasbo v aplikaciji Sonos.

Cona 2 s pogonom na DAC
VSX-934 lahko z lastno funkcijo neposredno poganja zvočnike v drugem prostoru, brez potrebe po ločenem ojačevalniku. Še več, namenski DAC za cono 2 omogoča poslušanje vseh digitalnih zvočnih virov.

Izhod iz cone B za brezžične slušalke
VSX-934 je opremljen z izhodnimi terminali zvoka Zone B za razširitev zvoka glavne cone s povezovanjem brezžične slušalke. Zvok v dnevni sobi lahko poslušate prek brezžičnih slušalk.

Vgrajena brezžična tehnologija Bluetooth®
Predvajajte pesmi iz združljivih naprav z vgrajeno tehnologijo Bluetooth® Wireless (ver. 4.2 + LE). VSX-934 ima A2DP / AVRCP profile s podporo za SBC / AAC kodeke. S funkcijo Wake on Play se AV sprejemnik samodejno zbudi in vklopi vhod, ko se začne vir Bluetooth.

Apple AirPlay 2
Apple AirPlay 2 vam omogoča enostavno pretočno predvajanje glasbe ali podkastov v zvočnike po vaši hiši s katero koli napravo Apple ali s povpraševanjem po Siri in vse ostane v popolni sinhronizaciji.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Radijski sprejemnik: da
DAB+:  
Sistem: prostorski
Prednji Zvočnik: 130 W
Zadnji Zvočnik: 130 W
center zvočnika: 130 W
Subwoofer: 130 W
Zvočni Sistem: 7.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Funkcije:  
Internetni Radio: da
Amazon Alexa: da
Google Assistant: da
AirPlay: da
Deezer: da
Večsobna podpora: da
4K: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
RS-232: da
Audio Vhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 460 W
Dimenzije: 536 x 265 x 458 mm
Teža: 12 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev