VSX-534D

399,00 €
279,00 € (- 30,08%)
Brez podaljšanja garancije
Podaljšanje garancije na 36 mesecev: 34,90 EUR
Podaljšanje garancije na 60 mesecev: 59,99 EUR
Opis

PIONEER VSX-534DVSX-534D je v novem uporabniku prijaznem dizajnu z 12% tanjšo velikostjo kot prejšnji model za enostavno namestitev, 4K indikator ter gumba Personal Preset in Bluetooth® Input na sprednji plošči. Potopite se v okrasni zvok z zvočnimi formati Dolby Atmos® in DTS: X®. Tudi brez višine ali prostorskih zvočnikov lahko še vedno uživate v navideznem 3D prostorskem učinku z Dolby Atmos Height Virtualizer * in DTS Virtual: X. AV sprejemnik je združljiv z Ultra HD, HDR10, HLG in Dolby Vision s podporo za HDCP 2.3, tako da lahko v celoti cenite vrhunsko vsebino, kot so 4K videoposnetki.

Dolby Atmos / Dolby Surround Upmixing
VSX-534D je združljiv s 3.1.2ch konfiguracijo najnovejše kino zvočne platforme Dolby Atmos. Objektno usmerjen zvok lahko reproducirate z gladkimi, ukrivljenimi gibi ali realističnim tridimenzionalnim gibanjem, ki ga prekrivajo zgornji zvočniki. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, lahko dodate z uporabo Dolby Surround za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

DTS: X / DTS Nevralno: X Upmixing
DTS: X je DTS avdio kodek nove generacije, ki uporablja objektni zvok, da omogoči nove potopne in interaktivne zvočne izkušnje. Ker lahko DTS: X avdio samodejno prilagodi obstoječim kanalom in sistemom zvočnikov, posebna postavitev zvočnikov ni potrebna. Doživite nepopustljivo zvočno sliko z neverjetno bogatim in življenjskim zvokom. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, je mogoče nadgraditi z uporabo DTS Neural: X za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

Dolby Atmos Visura Virtualization in DTS Virtual: X
Pri predvajanju katerega koli Dolbyjevega formata vključitev Dolby Atmos Height Virtualizer omogoča bolj potopno izkušnjo poslušanja, kar ustvarja navidezni prostorski in višinski učinek iz običajnih postavitev zvočnikov, ne da bi uporabili dodatne zvočnike za prostor ali višino.

Z DTS Virtual: X lahko uživate v tridimenzionalnem potopnem zvoku, podobnem DTS: X, brez potrebe po višini ali zadnjih zvočnikih. Tehnologija podpira 2 do 7,1-kanalni vhodni vir, za dobavo na 2 do 5,1-kanalni postavitvi zvočnikov. DTS Virtual: X deluje z vsemi DTS kodeki, vključno z DTS: X.

MCACC samodejno uglaševanje sob
Ustvarite optimalno zvočno okolje s Pioneer-jevim MCACC (večkanalnim sistemom akustične kalibracije), razvitim s strokovnim znanjem profesionalnih snemalnih studiev. Z mikrofonom po meri sistem samodejno kompenzira razlike v velikosti, ravni in razdalji zvočnikov ter izenači odzivnost.

Reflex Optimizer
Ko uporabljate zvočnike, ki podpirajo Dolby Atmos, se zvok z visoko usmerjenostjo odbija od stropa, medtem ko zvok z nizko usmerjenostjo neposredno sega do ušes. Različne poti povzročajo fazni premik, zaradi česar se zvok počuti neprijetno. Reflex Optimizer, ki uporablja tehnologijo Phase Control, prilagodi ta premik in izboljša lokalizacijo zvočne slike s prilagajanjem frekvenc tistim talnim zvočnikom, kar ustvari idealno okolje za reprodukcijo.

Sinhroniziran zvok s fazno kontrolo
Kot inovativna rešitev za fazni zamik med nizkotonskim zvočnikom in zvočniki glavnega kanala, ki ga povzroča filter za upravljanje nizkih tonov, Phase Control kompenzira zapozneli niz za izboljšanje sinhronizacije zvoka.


Pripravljen je video standard naslednje generacije
VSX-534D podpira prehod za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision signale. Če povežete združljivo izvorno napravo, lahko na združljivem zaslonu uživate v teh najnovejših video standardih. Še več, vsi terminali HDMI podpirajo 4K (60p / 4: 4: 4/24-bit), široko barvno gamut (BT.2020) in HDCP 2.3, tako da pri nadgradnji na nove naprave ne boste imeli težav, prav tako pa lahko uživajte v vrhunskih vsebinah, kot so 4K videoposnetki z digitalno zaščito pred kopiranjem.

Izhod iz cone B za brezžične slušalke
VSX-534D je opremljen z izhodnimi terminali zvoka Zone B za razširitev zvoka glavne cone s povezovanjem vašega brezžičnega priključka za slušalke. Zvok v dnevni sobi lahko poslušate prek brezžičnih slušalk.

Vgrajena brezžična tehnologija Bluetooth
Predvajajte pesmi iz združljivih naprav z vgrajeno tehnologijo Bluetooth® Wireless . VSX-534D ima A2DP / AVRCP profile s podporo za SBC / AAC kodeke. S pritiskom na gumb Bluetooth na sprednji plošči lahko neposredno zaženete funkcijo BT, tudi če je naprava v pripravljenosti
5
Osebna prednastavitev
Samo tri sekunde pritisnete gumb za osebno prednastavitev na sprednji plošči in trenutne nastavitve, kot sta glasnost in način poslušanja, se lahko shranijo. Do tri prednastavitve je mogoče registrirati in jih enostavno poklicati s tipko na sprednji plošči ali na daljinskem upravljalniku.

Izboljšanje dialoga
S to edinstveno funkcijo krmiljenja zvoka srednjega obsega lahko s tipko za gor / dol na daljinskem upravljalniku izvedete neodvisne nastavitve glasnosti v območju, vključno z dialogi v filmih

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Radijski sprejemnik: da
DAB+:  
Sistem: prostorski
Prednji Zvočnik: 150 W
Zadnji Zvočnik: 150 W
center zvočnika: 150 W
Subwoofer: 150 W
Zvočni Sistem: 5.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Funkcije:  
Večsobna podpora: da
4K: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Komponentni (RCA): da
USB: da
Bluetooth: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 465 W
Dimenzije: 435 x 148 x 321 mm
Teža: 8 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Datoteke