SC-LX904-B

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 239,99 EUR
Opis

PIONEER SC-LX904



Direct Energy HD ojačevalnik
Nenehno razvijajoč se skozi leta je Pioneerjev Direct Energy HD Amp dosegel že 6. generacijo. Za idealni pogon zvočnikov so sprejete nove napajalne tuljave, pa tudi novi filmski kondenzatorji po meri, skupaj s Shinyei Capacitor za vrhunski zvok. Napajanje in vzorčenje je bilo razvito z večkratnim uglaševanjem. Prav tako je bila celotna prenosna pot od predstopnje do stopnje moči spremenjena v uravnoteženo vezje, da se oddajajo visokokakovostni signali brez hrupa na stopnjo moči.

MCACC Pro Auto Room Tuning
MCACC Pro, vrhunec Pioneer-ove tehnologije za samodejno nastavljanje sob, analizira značilnosti faznih in skupinskih zamud, da natančno nadzira fazne razlike med zvočniki. MCACC Pro popravi fazne razlike v vseh obsegih in vseh kanalih, od fazne razlike v izvirnem zvočnem materialu do zvoka, ki ga oddajajo zvočniki.

IMAX Enhanced
SC-LX904 je izboljšan IMAX, certificiran za oddajanje močnega zvoka tako, kot ga je načrtoval filmski ustvarjalec, in zagotavljanje potopne izkušnje v vašem domačem kinu.

ESS 384 kHz / 32-bitni DAC
Za vsakega kanala sta uporabljena dva 384 kHz / 32-bitna ESS DAC (ES9026PRO), enaka tistim, ki se uporabljata za predvajalnik Pioneers PD-70AE SACD. Z izjemno natančno pretvorbo D / A in visokim razmerjem S / N DAC zagotavlja močan zvok, bogat z bogatimi podrobnostmi.

Dolby Atmos / Dolby Surround Upmixing
SC-LX904 je združljiv s konfiguracijo Dolby Atmos 7.2.4ch / 7.2.2ch / 5.2.4ch. Objektno usmerjen zvok lahko reproducirate z gladkimi, ukrivljenimi gibi ali realističnim tridimenzionalnim gibanjem, ki ga prekrivajo zgornji zvočniki. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, lahko dodate z uporabo Dolby Surround za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

DTS: X / DTS Nevralno: X Upmixing
DTS: X je DTS avdio kodek nove generacije, ki uporablja objektni zvok, da omogoči nove potopne in interaktivne zvočne izkušnje. Ker lahko DTS: X avdio samodejno prilagodi obstoječim kanalom in sistemom zvočnikov, posebna postavitev zvočnikov ni potrebna. Doživite nepopustljivo zvočno sliko z neverjetno bogatim in resničnim zvokom. Druge zvočne kodeke, kot sta PCM in DSD, je mogoče nadgraditi z uporabo DTS Neural: X za uživanje v 3D prostorskem zvoku.

Popolni fazni nadzor
Tehnologija je osredotočena na skupinsko zamudo filtra v omrežju zvočnikov in prilagaja fazo vsake enote ter skupinsko zamudo vsakega zvočnika. Tehnologija daje zvočnikom z več območji zvočno skladnost zvočnikov celotnega obsega, obenem pa ohranja prednost širokega frekvenčnega območja.

2 Subwoofer Pre-Out
Lahko priključite dva napajalna zvočnika in nastavite glasnost za vsakega na različnih ravneh.

PQLS Jitterless prenos zvoka
S preciznim kvarčnim krmilnikom na AV sprejemniku Precision Quartz Lock System (PQLS) odpravlja popačenje, ki ga povzročijo časovne napake. Nadzira količino zvočnih signalov od AV-sprejemnika do univerzalnega predvajalnika plošč Pioneer, priključenega prek HDMI, kar omogoča najboljšo možno digitalno-analogno pretvorbo.

Procesor zvoka PQFA brez tresenja za omrežje / USB
S PQFA (Precision Quartz Audio-based Audio) so na voljo ure za vsako stopnjo vhoda, digitalno obdelavo signala in pretvorbo D / A, krajša pot pa preprečuje nastanek tresenja. Poleg tega se za izvedbo pretvorbe D / A z občutno manjšim tresenjem uporablja visoko natančna IC ura (OSC).

Način ekskluzivnega zvoka
Motnje iz video signalov se odpravi z izklopom poti video signala prek HDMI. Uživate lahko v podrobnem zvoku, polnem prostorskega občutka.

AV neposredni način
Ta funkcija izklopi omrežne funkcije za zatiranje digitalnega hrupa v AV sprejemniku in izboljša kakovost zvoka za analogno predvajanje, digitalni vhod, predvajanje HDMI itd. 1. način izklopi uro delovanja omrežnega modula, medtem ko način 2 popolnoma izključi omrežno napajanje za boljši zvok.

Deluje z Alexa
Če sodelujete z Alexa, lahko nadzorujete SC-LX904 s svojim glasom prek naprave z omogočanjem Alexa, kot je Amazon Echo, za predvajanje, premor in preskok naslovov ali nadzor glasnosti. Glasbo lahko uživate prek storitve pretakanja, kot je Amazon Music, tako da izberete naslov skladbe, ime izvajalca, leto izdaje in žanr.

Pripravljen je video standard naslednje generacije
SC-LX904 podpira prehod za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision signale. Če povežete združljivo izvorno napravo, lahko na združljivem zaslonu uživate v teh najnovejših video standardih. Še več, vsi terminali HDMI podpirajo 4K (60p / 4: 4: 4/24-bit), široko barvno gamut (BT.2020) in HDCP 2.3, tako da pri nadgradnji na nove naprave ne boste imeli težav, prav tako pa lahko uživajte v vrhunskih vsebinah, kot so 4K videoposnetki z digitalno zaščito pred kopiranjem.

Protistoječi valovni izolatorji
Protistoječi valovni izolator ima posebno obliko brez vzporednih strani znotraj, ki preprečuje resonanco votline. Tako je lokalizacija, ton in lestvica zvoka bolj jasna, hkrati pa izboljšuje odziv na hiter zvok.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Radijski sprejemnik: da
DAB+:  
Sistem: prostorski
Prednji Zvočnik: 215 W
Zadnji Zvočnik: 215 W
center zvočnika: 215 W
Subwoofer: 215 W
Zvočni Sistem: 11.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
IMAX: da
 
Funkcije:  
Internetni Radio: da
Amazon Alexa: da
Google Assistant: da
AirPlay: da
Deezer: da
4K: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
RS-232: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 340 W
Dimenzije: 435 x 185 x 440 mm
Teža: 18.5 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev