SC-LX901-B

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 189,99 EUR
Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Zvok  
Radijski sprejemnik: da
DAB+:  
Sistem: prostorski
Prednji Zvočnik: 200 W
Zadnji Zvočnik: 200 W
center zvočnika: 200 W
Subwoofer: 200 W
Zvočni Sistem: 11.2 kanalni
Dolby Digital: da
Dolby Atmos: da
DTS: da
 
Funkcije:  
Internetni Radio: da
Google Assistant: da
AirPlay: da
Deezer: da
4K: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Kompozitni (CVBS): da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
RS-232: da
Audio Vhod: da
Audio Izhod: da
Digitalni Izhod da
Slušalke: da
 
Splošni podatki  
Poraba: 340 W
Dimenzije: 435 x 185 x 441 mm
Teža: 18.3 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Video

PIONEER SC-LX901



SC-LX901 z 11,2-centimetrskim ojačevalnikom razreda D je v celoti opremljen za najnovejše večdimenzionalne formate prostorskega zvoka, DTS: X ™ in Dolby Atmos®, ki vsebuje odsevnik Optical Optimizer za zvočnike, ki podpirajo Dolby. S pripravljenimi nadstandardnimi spremembami / pasovnimi spremembami in standardi HDR / BT.2020 Ultra HD (4K / 60p / 4: 4: 4) so slike vedno bolj impresivne. Poleg internetnega radia in različnih omrežnih pretočnih storitev lahko z vgrajeno Chromecast svojo mobilno napravo predvajate svojo najljubšo glasbo na vaš sprejemnik. Funkcija z več conami podpira izhod ZONE 2 / ZONE 3.

Večdimenzionalno navdušenje z Dolby Atmos
SC-LX901 je združljiv s konfiguracijo 7.2.4ch / 7.2.2ch / 5.2.4ch najnovejše kino zvočne platforme Dolby Atmos®. Objektno usmerjen zvok lahko reproducirate z gladkimi, ukrivljenimi gibi ali realističnim tridimenzionalnim gibanjem, ki ga prekrivajo zgornji zvočniki.

DTS: X
DTS: X je DTS avdio kodek nove generacije, ki uporablja objektni zvok, da omogoči nove potopne in interaktivne zvočne izkušnje. Ker lahko DTS: X avdio samodejno prilagodi obstoječim kanalom in sistemom zvočnikov, posebna postavitev zvočnikov ni potrebna. Doživite nepopustljivo zvočno sliko z neverjetno bogatim in življenjskim zvokom.

Vgrajen Chromecast
SC-LX901 ima vgrajen Chromecast, tako da lahko z mobilno napravo pretaknete svojo priljubljeno glasbo, radio ali podcaste na sprejemnik. Zvok lahko nadzorujete od koder koli v hiši z aplikacijami, ki podpirajo Chromecast in se izvajajo v vaši osebni napravi - iPhone, iPad, telefon in tablični računalnik Android, prenosni računalnik Mac in Windows ter Chromebook ™. Odkrijte aplikacije, ki podpirajo Chromecast, na strani g.co/cast/audioapps.

Ultra HD (4K / 60p / 4: 4: 4/24-bitni) Upscaling / Pass-Through s HDCP 2.2
Ta funkcija omogoča, da izkoristite najkakovostnejši vir video za gledanje na 4K televiziji. S podporo za HDCP 2.2 lahko na združljivem zaslonu uživate v vrhunskih vsebinah, kot so 4K videoposnetki z digitalno zaščito pred kopiranjem. Še več, SC-LX901 je pripravljen na HDR (High Dynamic Range) in BT.2020 video standardov naslednje generacije.

MCACC Pro Auto Room Tuning
MCACC Pro, vrhunec Pioneerjeve tehnologije za samodejno nastavljanje sob, analizira značilnosti faznih in skupinskih zamudnikov, da natančno nadzira fazne razlike med zvočniki. MCACC Pro popravi fazne razlike v vseh obsegih in vseh kanalih, od fazne razlike v izvirnem zvočnem materialu do zvoka, ki ga oddajajo zvočniki.

Full Band Phase Control
Pioneerjeva tehnologija Phase Control učinkovito odpravlja zaostajanje faz in bistveno izboljša večkanalni zvok brez dodatnih operacij. Poleg tega se tehnologija Full Band Phase Control osredotoča na skupinsko zamudo filtra v omrežju zvočnikov in prilagodi fazo vsake enote ter skupinsko zamudo vsakega zvočnika. Zvočniki z več razponi pridobijo zvočno skladnost zvočnikov celotnega obsega, obenem pa obdržijo prednost širokega frekvenčnega območja. V okolju, kjer je faza vseh enot in vseh kanalov natančno nadzorovana, dosežemo izjemno jasno zvočno lokacijo z okoliškim občutkom. V kombinaciji z MCACC Pro je mogoče ustvariti idealno večkanalno reprodukcijsko okolje, ki zvesto reproducira zvok predmeta in namen režiserjev.

Reflex Optimizer
Zvok z visoko usmerjenostjo se odbija od stropa, medtem ko zvok z nizko usmerjenostjo neposredno sega do ušes. Ta razlika povzroči fazni premik, zaradi česar se zvok počuti neprijetno. Da bi to rešili, nova tehnologija optimizira delovanje vaših dvižnih zvočnikov za vaše slušno okolje s poravnavo faze neposrednega in indirektnega zvoka, ujemanjem osnovnega tona in optimizacijo frekvenc, usmerjenih navzgor. Rezultat je celoten brezšiven zvok z zvočniki, ki podpirajo Dolby, kar omogoča idealno predvajanje tridimenzionalnega prostorskega zvoka.

Zvok v več sobah ponuja različne načine za uživanje v glasbi
FlareConnect deli zvok iz omrežnih in zunanjih zvočnih vhodnih virov med združljivimi komponentami. Uživajte v predvajanju plošč LP, CD-jev, omrežnih glasbenih storitev in še več s podprtimi komponentami in zvočniki. Izbira glasbe, razvrščanje zvočnikov in upravljanje predvajanja po vsem domu so vgrajeni v aplikacijo Pioneer Remote.