GQ82Q950R

Artikel ni na voljo.
Opis

SAMSUNG GQ82Q950R


Oglejte si večjo sliko in ne slikovnih pik s 4 kratno ločljivostjo 4K.

Približajte se z izboljšanimi barvami, teksturo in odtenki kože, zaradi česar je vsak sedež najboljši v hiši. Z uporabo strojnega učenja je tehnologija sposobna hitro primerjati slikovne podatke, ki jih prejme, z milijoni slikovnih formul, ki so shranjene v svoji shrambi za formule, ki se vedno posodablja. Potem ponovno ustvari teksturo slike, definicijo robov in stopnjo podrobnosti pri veliko večji ločljivosti do 8K.

Kaj točno je 8K ločljivost?
to je super visoka ločljivost, ki je 4 krat večja od 4K UHD in 16-krat višja od FullHD. Z več kot 33 milijoni pikslov vam Samsung QLED 8K Q950R ponuja neverjetno doživetje gledanja brez slikovnih pik. To je prava resolucija 8K.

Uživajte v vsem, kar gledate v veličastni ločljivosti 8K
Z uporabo strojnega učenja lahko QLED 8K hitro primerja slikovne podatke, ki jih prejme, z milijoni slikovnih formul, ki so shranjene v banki formule. Potem ponovno ustvari teksturo slike, definicijo roba in raven podrobnosti pri veliko višji ločljivosti.

Kvantni procesor 8K
Odkrijte, kako pameten je lahko televizor. Sprostite se, saj se samodejno prilagodi, da boste dobili najboljši zvok in sliko. Z lahkoto se povezuje z združljivimi pametnimi napravami in vam omogoča nadzor vašega doma z daljinskim upravljalnikom.

HDR 4000
Oglejte si neverjetno globino in podrobnosti v vsem, kar gledate. Odkrijte, kaj se skriva v senci filma grozljivk ali opazujte resnično lepoto sonca, ki je poln sonca v ostri jasnosti. Z najvišjimi nivoji svetlosti katere koli televizije do danes in z vsakim okvirjem, optimiziranim do popolnosti, je slika, ki jo vidite, tako podrobna, kot v realnem svetu.

Neposredna popolnst
Izjemen pregled v vseh pogojih z natančnim in ostrim kontrastom na celotnem zaslonu. Zaradi natančne kontrastne osvetlitve, globljih črnih barv in privlačnih barv, lahko vsak trenutek zapustite s pomočjo natančne tehnologije osvetlitve ozadja.

Občutite globino
Počutite se na popolnoma nov način. Visoka ločljivost Samsung QLED 8K Q950R vam pokaže tudi majhne podrobnosti v vsaki sceni, kar vam daje večjo globino in vas še bolj potopi v novo 8K resničnost. Samsung QLED 8K Q950R zagotavlja jasnost, ki ste jo pričakovali na večjem zaslonu. Praktično je nemogoče videti vidne slikovne pike, ne glede na to, kako blizu ste televizorju. Odkrijte radost čiste resničnosti.

100% barvni volumen
Pristna filmska barva, narejena iz več kot milijarde barv in odtenkov. Samsungova QLED je certificirana za 100% barvni obseg. Tehnologija QLED, za razliko od drugih, lahko spremeni svetlobo v barvo, ki jemlje dih, brez degradacije skozi čas.

Popolna slika, ne glede na to kje sedite
Uživajte v gledanju igre s prijatelji ali s filmom z družino, pri čemer poskrbite, da bo vsak dobil odličen sedež. Od sredine kavča do fotelja v kotu lahko vsak vidi odlično sliko.

Nič več praznega zaslona
Zaslon televizorja pretvorite v dekorativno funkcijo, ki prikazuje uporabne informacije, lastne fotografije ali jih združite z okolico. Samo posnemite fotografijo, jo naložite na televizor in jo združite v dekor, tako da bo velik prazen zaslon stvar preteklosti.

Nastavitev ozadja
QLED uporablja fotografijo vaše stene, da ponovno ustvari vzorec na zaslonu. To je popolna mešanica za vašo dekoracijo.

Interakcija in nadzor televizorja s svojim glasom
Bixby je inteligentni pomočnik, ki vam lahko pomaga upravljati televizor in dom.

Vsa vaša vsebina in povezane naprave na enem mestu
Uživajte v enostavnem, elegantnem in intuitivnem upravljanju vsega z enega daljinskega upravljalnika. Na voljo je v vrhunski kovinski barvi in ??vam omogoča dostop do vse vsebine in povezanih naprav na enem mestu. Od vaših najljubših oddaj imate samo 3 klike.

Manj časa pri iskanju in več časa za gledanje
Odkrivanje vsebine (univerzalni vodnik). Končno, TV z vsem na enem mestu. Naš univerzalni vodnik priporoča priljubljene oddaje in vsebine, prilagojene samo vam, kar pomeni, da si lahko ogledate več, kar imate radi.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 82" (208 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Direct LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (8K)
Resolucija: 7.680 x 4.320
Svetilnost: 4000 cd/m2
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 4300 PQI
 
Zvok  
Izhodna moč: 60 W
Zvočni sistem: 4.2 kanalni
Globokotonec: da
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Tizen
Operacijski sistem verzija: Tizen 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: D
Letna poraba: 803 kWh
Poraba: 579 W
Dimenzije s stojalom: 1835 x 1117 x 398.6 mm
Dimenzije brez Stojala: 1835 x 1055.6 x 34.8 mm
Teža s stojalom: 51.2 kg
Teža brez stojala: 50.0 kg
VESA standard: 600 x 400
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Video