GQ43Q60R

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
Opis

SAMSUNG GQ43Q60R


100% obseg barv s kvantnimi pikami
Kar se da realistične barve. Z edinstveno Samsung tehnologijo kvantnih pik QLED okrepi obseg barv na 100 %, s čimer poskrbi za realistične barve tako v temnih kot v svetlih prizorih.

Quantum HDR 4X
Svet si oglejte tudi v temi in se poglobite v barvne odtenke. Quantum HDR 4X prizor analizira po posameznih sličicah in svetlobo prilagodi tako, da izrazi edinstveno svetlost vsakega trenutka.

Poglejte širšo sliko
Na večjem zaslonu vse postane zelo realistično. Izkusili boste vsak gol, občutili vsako eksplozijo ter se znašli v središču dogajanja. Še nikoli niste bili bližje.

Quantum procesor 4K
Doživite QLED Quantum procesor 4K. Procesor uporablja edinstveni algoritem povečanja ločljivosti za jasnejšo sliko, obenem pa svetlost zaslona in zvok prilagaja glede na prostor in prizor, ki se predvaja. Zmogljivi procesor QLED zaslona omogoča izboljšano ločljivost in neverjetno izkušnjo.

Povečanje ločljivosti z umetno inteligenco
Nadgradnja z umetno inteligenco spremeni čisto vse. QLED uporablja strojno učenje s podporo umetne inteligence, s čimer zmanjša šum na slikah, obnovi izgubljene podrobnosti ter celo izostri robove predmetov in besedila. Zdaj lahko uživate v izbrani vsebini pri ločljivosti skoraj 4K.

Inteligenten način
Pogoji v vašem prostoru se lahko spremenijo, vaš TV pa se jim mora prilagoditi. QLED Inteligentni način ustrezno prilagodi svetlost in glasnost. Zvok prilagodi tudi glede na vsebino, ki se predvaja, npr. poudari dialog v poročilih in izpostavi glas pevca glede na koncert v ozadju.

Minimalistična oblika, maksimalen vtis
Oblika TV-ja ne sme preusmerjati vaše pozornosti od oddaj. Minimalistična oblika QLED TV-ja ima ozek okvir, zaradi katerega se vaše oči osredotočijo na sliko, vi pa se lahko poglobite v oddajo in opazite zgolj najpomembnejše stvari.

Poslovite se od črnega zaslona
Tudi ko je QLED izklopljen, ni nikoli povsem statičen. Z Ambientalnim načinom se QLED na povsem naraven način zlije z dekorjem vašega doma. Namesto črnega zaslona boste videli podobe, ki ustrezajo vašemu življenjskemu stilu, s preprostimi nastavitvami in številnimi možnostmi.

Z QLED je vse lažje
Smart Hub in en daljinski upravljalnik. QLED je s Smart Hub funkcijo in enim Samsung daljinskim upravljalnikom še pametnejši. Z njuno pomočjo je na dosegu vaših prstov vsa vsebina iz digitalnega TV-sprejemnika, igralne konzole, aplikacij in televizije v živo. En daljinski upravljalnik je vse, kar potrebujete.

Vključno z iskanjem vsebine
Univerzalni vodnik: Samo UK, FR, DE, IT, ES
Manj iskanja in več uživanja. Univerzalni vodnik, s katerim je opremljen QLED, vam pomaga hitro in preprosto iskanje priljubljene vsebine. Zapomni si, kaj vam je všeč, in vse vsebine zbere na enem mestu.

Najde odgovore na vaša vprašanja
Bixby na TV-ju. S QLED se lahko tudi pogovarjate. Bixby je pomočnik, ki poskrbi za vaše potrebe onkraj upravljanja TV-ja. Vprašajte ga kar koli in pomagal vam bo.

Ustvarite si pametni dom s QLED
SmartThings. Resnično inteligenten dom, prilagojen vašemu življenju. Ker ima QLED vgrajeno Samsung SmartThings aplikacijo, vas lahko poveže z vašimi IoT napravami in senzorji. Vklopite lahko luči, preverite, kaj je v hladilniku, in celo upravljate robotski sesalnik.

Preprosto povezovanje
QLED lahko postane središče novega in udobnejšega povezanega življenjskega stila. Brez težav se poveže s pametnimi zvočniki in mobilnimi napravami, tudi s tistimi drugih blagovnih znamk.

 

 

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 43" (109 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: QLED
Osvetlitev zaslona: Edge LED
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
Svetilnost: 800 cd/m2
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 2400 PQI
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Dolby Digital: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S2: da
Dvojni sprejemnik: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Operacijski sistem: Tizen
Operacijski sistem verzija: Tizen 5.0
Glasovno upravljanje: da
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Audio vhod: da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Energijski razred: A
Letna poraba: 97 kWh
Poraba: 70 W
Dimenzije s stojalom: 969.6 x 635.3 x 214.1 mm
Dimenzije brez Stojala: 969.6 x 562.9 x 58.4 mm
Teža s stojalom: 11.1 kg
Teža brez stojala: 10.9 kg
Barva: črna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Datoteke
Video