50PUS7304 - Odprta embalaža

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 44,99 EUR
+ Darilo UNIVERZALNI STENSKI NOSILEC
V prihodu
Opis

PHILIPS 50PUS7304

LED-televizor 4K UHD z Android TV
Družinski filmski večer. Finalna tekma. Ob vsaki priložnosti ste deležni vrhunske kakovosti slike in čudovitega zvoka. Ta televizor zmogljive serije odlično prikaže vsako vsebino in se ponaša s tehnologijo Ambilight, kar omogoča neponovljivo pristno izkušnjo

Ambilight. Doživite čustva tudi za zaslonom.
Z osvetlitvijo Philips Ambilight filmi in igrice postanejo pristnejši. Glasba dobi svetlobno predstavo. Vaš zaslon se vam bo poleg tega zdel večji kot v resnici. Inteligentne sijalke LED okrog robov televizorja projicirajo barve zaslona na stene in v prostor v realnem času. Ambientalna osvetlitev je vedno popolno prilagojena. Še en razlog, da vas vaš televizor navdušuje.

Procesor slike Philips P5. Vedno popolna slika, ne glede na vir.
Philipsova tehnologija P5 Perfect Picture zagotavlja sliko, ki je tako briljantna kot vaša priljubljena vsebina. Podrobnosti so opazno poglobljene. Barve so živahne, kožni odtenki imajo naravni videz. Kontrast je tako oster, da boste čutili vsako podrobnost. Gibanje pa je tako tekoče, da nikoli ne boste izgubili pogleda z žoge, ne glede na hitrost igre.

Dolby Vision in Dolby Atmos. Kinematografska slika in zvok.
Podpora za vrhunski zvok in video format Dolby pomeni, da vsebina HDR, ki jo gledate, videti in slišati veličastno resnično. Naj gre za pretakanje najnovejše serije ali komplet predvajalnika Blu-Ray, deležni boste kontrasta, svetlobe in barve, ki odražajo režiserjeve originalne namene. Zvok pa je prostoren, jasen, natančen in globok.

Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips. Še več navdušenosti.
Trgovina Google Play in galerija aplikacij Philips nudita več kot običajen televizor. V spletu vam je na voljo brezkončen nabor filmov, televizijskih vsebin, glasbe, aplikacij in iger. Še več navdušenosti.

Android TV. Preprosto pameten.
Naj bo televizor Philips Android po vaši meri. Če ta teden gledate samo Amazon in YouTube, naslednji teden pa Rakuten TV in Netflix, ni problema. Jasen, intuitiven vmesnik vam omogoča, da priljubljeno vsebino postavite v ospredje in središče. Preprosto nadaljujte s predvajanjem najnovejše serije, kjer se ostali, ali pobrskajte po novih filmskih izdajah.

LED-TV z osvetljenostjo 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje.
Svetel LED-televizor 4K. Živahna slika HDR. Gladko gibanje. Philipsov televizor 4K UHD TV oživi vsebino z bogatimi barvami in ostrim kontrastom. Slike imajo globino in gibanje je gladko. Filmi, oddaje in igre so videti čudovito, ne glede na vir.

Podprtost HDR10+.
Televizor Philips je zasnovan tako, da kar najbolje izkoristi obliko videozapisa HDR10+. Ravni kontrasta, barve in svetlosti so prilagojeni od okvirja do okvirja. Naj gre za serije, ki jih ne smete zamuditi, ali najnovejšo filmsko uspešnico, sence so globlje. Svetle površine blestijo. Barve so resničnejše.

Glasovno upravljanje AI.Vgrajen Pomočnik Google.Deluje s storitvijo Alexa.
Philips Android TV upravljajte glasovno. Želite igrati igre, gledati Netflix ali poiskati vsebino in aplikacije v Trgovini Google Play? Povejte to svojemu televizorju. Z ukazi lahko upravljate vse pametne domače naprave, ki so združljive s Pomočnikom Google, kot je zatemnitev luči ali nastavitev termostata za filmski večer. Ne da bi vstali s kavča. Nikoli več vam ne bo treba iskati daljinskega upravljalnika. Zdaj lahko svoj televizor Philips upravljate glasovno prek naprav s podporo za pomočnico Alexa, kot je Amazon Echo. Z Alexo lahko vklopite televizor, spreminjate programe, preklopite na igralno konzolo in še več.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
Slika  
Velikost ekrana: 50" (127 cm)
Oblika zaslona: Flat
Tip zaslona: LED
Tehnologija zaslona: Ambilight 3
Format zaslona: 16:9
Tip resolucije: Ultra HD (4K)
Resolucija: 3.840 x 2.160
HDR: HDR 10+
Kvaliteta slike: 1700 PPI
 
Zvok  
Izhodna moč: 20 W
Zvočni sistem: 2.0 kanalni
Dolby Digital: da
DTS: da
 
TV sprejemnik  
DVB-T: da
DVB-T2: da
DVB-C: da
DVB-S: da
DVB-S2: da
HbbTV: da
EPG: da
 
Smart TV  
Spletni iskalnik: da
Spletne aplikacije: da
Video na zahtevo (VOD): da
Procesor: Quad Core
Operacijski sistem: Android
Operacijski sistem verzija: Android 9.0
Zrcaljenje zaslona (Miracast): da
Dlna: da
 
Povezljivost  
HDMI: da
USB: da
LAN (RJ-45): da
Common interface (CI): da
Digitalni zvočni izhod: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
 
Splošni podatki  
Dimenzije s stojalom: 1119.8 x 681.0 x 240 mm
Dimenzije brez Stojala: 1119.8 x 658.8 x 112.7 mm
Teža s stojalom: 16.3 kg
Teža brez stojala: 13.8 kg
VESA standard: 300 x 200
Barva: srebrna
Garancija: 24 mesecev
Na voljo od: 2019
Video