Vista 200

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 19,99 EUR
Opis

WHARFEDALE VISTA 200 SOUNDBAR



Vista 200 prinaša pomembno zvočno nadgradnjo kljub svoji nizki zasnovi in skromni ceni. Soundbar je dolg le 90 cm in visok le 6,2 cm, njegova dolga in vitka oblika se nevsiljivo namesti pod zaslonom, ne da bi pri tem pokvarila tudi najbolj eleganten TV. Njen sijajno črn zaključek je lahko postavljen na TV stojalo ali nameščen na steno.

Za kovinsko rešetko zvočnika je nekaj visokokakovostnih dinamičnih sklopov gonilnikov, nameščenih na obeh koncih dolžine zvočne vrstice, da se zagotovi prostoren zvok in dopolni z dvema odsevnima odsekoma, ki pomagata odzivom na bas. Te gonilnike poganja stereo ojačanje 2x30W, ki oddajajo zvok, ki je natančno podroben, a tonalitično bogat - zmogljiv, zelo razumljiv prizor, ki zagotavlja, da so glasovi jasni, zvočni učinki vplivni, glasba pa polna in privlačna. Poleg tega tri nastavitve izenačevalnika z oznako »Film«, »Glasba« in »Novice« zagotavljajo določeno mero zvočnega krojenja, kar ustreza uporabniku, ki ga gleda ali posluša.

Priključitev Vista 200 na televizor je preprosta. Obstajajo trije digitalni vhodi: HDMI (ARC), optični in koaksialni. Na voljo je tudi 3,5 mm analogni vhod, kar pomeni, da lahko preko RCA ali izhoda za slušalke priključite televizor (ali zvočno napravo).

V sistem Vista 200 je vgrajen tudi Bluetooth, ki uporabnikom omogoča združevanje naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki in prenosni računalniki, in izkoristijo bogat zvok polnjenja zvoka, ki ga zapolnjujejo sobe pri prenosu glasbe ali gledanju video vsebine.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: soundbar
Izhodna Moč: 60 W
Prednji Zvočnik: 60 W
Zvočni Sistem: 2 kanalni
Dolby Digital: da
 
Konektorji  
HDMI: da
Bluetooth: da
Audio Vhod: da
Digitalni Izhod da
 
Splošni podatki  
Poraba: 45 W
Garancija: 24 mesecev
Barva: črna
 
Dimenzije  
Prednji Zvočnik: 62 x 900 x 92 mm
 
Teža  
Prednji Zvočnik: 2 kg
Na voljo od: 2020