Prosimo počakajte...
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Več informacij Dovolim uporabo Ne želim piškotkov.

Storitve

Storitve ki jih nudi spletna trgovina Moj-Tv


DOKUP JAMSTVA
POMOČ IN NASVETI OB NAKUPU
MONTAŽA
OSTALE STORITVE


DOKUP JAMSTVA

Ob nakupu artiklov v spletni trgovini Moj-TV se lahko odločite za dokup jamstva in s tem podaljšanje dobe brezplačnega popravila vašega aparata. Podaljšanje jamstva nudimo za določene priznane blagovne znamke do skupno 3 let (dodatno 12 mesecev jamstva na običajno proizvajalčevo 24 mesečno garancijo), oziroma do skupno 5 let (dodatno 32 mesecev jamstva na običajno proizvajalčevo 24 mesečno garancijo)

Popravilo aparata v času dokupa jamstva krije vsa popravila, ki jih zakonsko krije tudi običajna garancija (ne velja za udar strele in fizične poškodbe aparata).

Dokup jamstva v spletni trgovini Moj-TV je trenutno omogočeno za spodnje blagovne znamke.

CANON

 EIKI

 HITACHI

 INFOCUS

 JVC

 LG

 LOEWE

 MITSUBISHI

 NEC

 OPTOMA

 PANASONIC

 PHILIPS

 PIONEER

 SAMSUNG

 SHARP

SONY


 TOSHIBA

 VIEWSONICCenik podaljšanja dokupa jamstva

Vrednost
artikla do

  500 €

  1000 €

  1500 €

  2000 €

  3000 €

  4000 €

  5000 €

  7000 €

Podaljšanje
na 3 leta

  35,90 €

  49,90 €

  69,90 €

  99,90 €

  139,90 €

  189,90 €

  249,90 €

  389,90 €

Podaljšanje
na 5 let

  59,90 €

  89,90 €

  129,90 €

  189,90 €

  249,90 €

  299,90 €

  399,90 €

  549,90 €

OPOZORILO
Dokup jamstva v primeru nakupa projektorja ne velja za projekcijsko žarnico.

na vrh

POMOČ IN NASVETI OB NAKUPU

Kot specializirana trgovina za prodajo avdio-video opreme, smo vedno tudi dodatno pripravljeni pomagati z nasveti...

Če imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z našo spletno prodajalno, oziroma ponudbo naših artiklov, potrebujete nasvet pri izbiri artiklov, želite o posameznem artiklu pridobiti določene podrobnosti, oziroma želite pridobiti več informacij v zvezi s tehničnimi lastnostmi pišite na:nam pišite na: info@moj-tv.com, mi pa Vam bomo v najkrajšem možnem času posredovali naš odgovor.

V kolikor potrebujete dodatno pomoč pri izbiri plačil, oziroma želite izvedeti, kaj več glede podrobnosti pri izbiri posameznih vrst plačil pišite na: dejan@moj-tv.com, kjer se lahko tudi naknadno dogovorite za nadaljnjo pomoč z našo komercialno službo.
V kolikor pa potrebujete nasvet pri izbiri artiklov, želite o posameznem artiklu pridobiti določene podrobnosti, oziroma želite pridobiti več informacij v zvezi s tehničnimi lastnostmi pišite na: lino@moj-tv.com.

na vrh

MONTAŽA

V naši prodajalni nudimo kompletno pomoč pri izbiri in nakupu, po opravljenem nakupu in doplačilu pa tudi pri sami instalaciji in montaži izbranih artiklov.
Cenik priključitev:
- Priključitev in nastavitev optimalne slike tv aparata 40,00 €
- Priključitev in nastavitev projektorja 40,00 €

Cenik montaž
- montaža, priključitev in nastavitev tv aparata 125,00 €
- montaža, priključitev in nastavitev projektorja 125,00 €
- montaža in priključitev projekcijskega platna: 100,00 €
- montaža, projektorja in projekcijskega platna, ter priključitev in nastavitev projektorja 200 €

OPOZORILO
V ceno montaže in priključitve niso všteti morebitni potrebni kabli in priključki, ter ostala potrebna morebitna oprema kot so nosilci, vijaki, kanali za zakrivanje kablov itd. Omenjena oprema se obračuna in doplača ločeno po opravljeno montaži.

Pri priključitvah in montaži nastali potni stroški naših tehnikov niso všteti v ceno in se zato k opravljeni storitvi prištejejo, ter obračunavajo po spodaj veljavnem ceniku.

Cenik potnih stroškov
- do 50 km od sedeža podjetja: 35,00 €
- od 50 do 150 km od sedeža podjetja: 50,00 €
- od 150 km od sedeža podjetja: 85,00 €

na vrh

OSTALE STORITVE

Podjetje Aventis, tehnološke rešitve d.o.o. zraven postprodajnih storitev spletne trgovine nudi tudi storitve širšega spektra.
Ostale storitve ki so med drugim na voljo:
- možnost najema PLASMA, LCD ali LED zaslonov
- možnost najema projektorjev in projekcijskih platen
- prodaja in najem konferenčnih tabel, interaktivnih tabel (white board), interaktivnih širokokotnih projektorjev, nosilcev, stojal itd.

Nudimo tudi zelo širok izbor individualne opreme, med katero sodi izdelava nosilcev, vseh vrst stojal in ostale dodatne opreme tudi po naročilu.

V Vaši hiši ali stanovanju po dogovoru uredimo in poskrbimo za celovito prednapetosno zaščito Vaših elektronskih naprav, izvajamo tudi večje projekte, kot so opremljanje konferenčnih dvoran, izobraževalnih prostorov, ter implementacijo inteligentnih sistemov glede na dane želje in zahteve naročnikov.

Po dogovoru ponujamo tudi možnost oglaševanja, oziroma zakupa oglasnega prostora na video-oglasnih zaslonih in jumbo LED screenih.
Za pojasnila, pomoč, oziroma v primeru dodatnih informacij v zvezi z našimi storitvami smo vedno na voljo na podanih kontaktnih podatkih v naši spletni trgovini.

na vrh