Prosimo počakajte...
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Več informacij Dovolim uporabo Ne želim piškotkov.

Plačilni pogoji

Trenutno so v naši spletni trgovini možni spodnji načini plačila:

1. Avansno plačilo, oziroma plačilo po predračunu (100% avans) - Vaša cena

Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo z že upoštevanim popustom po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov, ki ste ga navedli ob vašem naročilu. Ko je predračun v celoti poravnan, vam posredujemo potrdilo o plačilu, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. 

V primeru izbire načina plačila po predračunu, vam na vse naročene izdelke pripada dani popust na običajno ceno, spletna trgovina Moj-Tv bo vse prejete avanse smatrala kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno.

Vaša cena, oziroma cena za izbiro plačila po predračunu z že upoštevanim popustom je izraziteje označena pod Običajno ceno.

2. Plačilo po povzetju (minimalno 30% avansa) - Običajna cena

Po prejemu naročila, oziroma povpraševanja, vam posredujemo aktualno ponudbo s ceno višjo od cene za izbiro plačila po predračunu vsaj za 5% po elektronski pošti, oziroma navadni pošti na naslov. 

Ob nakazilu 30% avansa kupnine na naš račun, vam posredujemo potrdilo o delnem vplačilu avansa, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Preostali del kupnine poravnate izbrani dostavni službi ob dostavi naročenega blaga, oziroma nakažete na naš transakcijski račun vsaj en dan pred dogovorjenim dostavnim rokom. Plačilo dostavni službi ob prevzemu je trenutno možno le z gotovino.

V primeru izbire načina plačila po povzetju, velja običajna cena izdelka, oziroma je dogovorjena cena od cene za izbiro plačila po predračunu, višja za vsaj 5%. Spletna trgovina Moj-Tv bo vse prejete avanse smatrala, kot končno naročilo in ga obravnavala kot nepreklicno. V primeru, da kupec blaga ne prevzame oziroma stornira naročilo po 12 urah od prvotnega naročila, bo podjetje Aventis d.o.o. obdržalo 30% avansa kupnine.

Običajna cena, oziroma cena za izbiro plačila po povzetju je označena nad vašo ceno.

V primeru plačila po povzetju se avtomatsko obračuna še strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 , ne glede na skupno višino zneska nakupa.

3. Plačilo s kreditnimi karticami

   

Ob izbiri načina plačila s plačilno kartico se odstotek popusta na običajno ceno ustrezno zmanjša glede na tip kreditne ali plačilne kartice.

Ob plačilu s kreditnimi karticami VISAMASTERCARD ali KARANTA omogočamo avtorizacijo kreditne kartice na daljavo, tako da lahko vse potrebno glede plačila uredite kar preko spletaPrenos osebnih in transakcijskih podatkov v naši spletni trgovini poteka v varnem načinu s pomočjo varnostnega protokola, ki ga zagotavlja podjetje VeriSign.

Plačilo s kreditno kartico DINERS je trenutno možno samo preko avtorizacije na daljavo. Za več informacij prosimo pokličite na: +386 41 781 415 ali pošljite elektronsko pošto na: info@moj-tv.com.

V primeru plačila s kreditnimi karticami se avtomatsko obračuna še strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 , ne glede na skupno višino zneska nakupa.

4. Kombinirano plačilo

Ob izbiri kombiniranega načina plačila trenutno nudimo možnost:

 - kombinirano plačilo po predračunu, plus VISA, Mastercard ali Karanta
 - kombinirano plačilo po povzetju, plus VISA, Mastercard ali Karanta

Ob izbiri kombiniranega plačila po predračunu in s kreditno kartico VISA, Mastercard ali Karanta, izberete znesek plačila, ki ga želite poravnati po predračunu, sistem pa vam avtomatsko obračuna preostali del zneska nakupa za način plačila s kreditno kartico, kjer se odstotek popusta ustrezno zmanjša glede na tip kreditne ali plačilne kartice.

V izbranem načinu plačila kombinirano plačilo po predračunu + VISA, Mastercard ali Karanta, se obračuna strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 €, ne glede na skupno višino zneska nakupa in se prišteje k skupnemu znesku za plačilo po predračunu in je ustrezno označen.

Ob izbiri kombiniranega plačila po povzetju in s kreditno kartico VISA, Mastercard ali Karanta, izberete znesek plačila, ki ga želite poravnati ob povzetju. Za izbrani del zneska po povzetju se obračuna vaša cena plus 5% glede na izbran tip plačila, za preostali del zneska sistem avtomatsko obračuna glede na način plačila s kreditno kartico, kjer se odstotek popusta ustrezno zmanjša glede na tip kreditne ali plačilne kartice.

V izbranem načinu plačila kombinirano plačilo po povzetju + VISA, Mastercard ali Karanta, se obračuna strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 €, ne glede na skupno višino zneska nakupa, ki se prišteje k skupnemu znesku za plačilo po povzetju in je ustrezno označen.

V primeru izbire kombiniranega plačila se avtomatsko obračuna še strošek obdelave naročila v enkratnem znesku v skupni višini 2 , ne glede na skupno višino zneska nakupa.

V kolikor imate v zvezi s plačilnimi pogoji kakšna vprašanja, oziroma potrebujete dodatne informacije prosimo pokličite na: +386 41 781 415 ali pošljite elektronsko pošto na: info@moj-tv.com.