Prosimo počakajte...
Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in večjo interaktivnost. Več informacij Dovolim uporabo Ne želim piškotkov.

O trgovini


KO SLIŠIŠ POZABIŠ,
KO VIDIŠ SI ZAPOMNIŠ,
KO DOŽIVIŠ RAZUMEŠ!


Smo specializirana spletna trgovina, ki se ukvarja izključno s prodajo visokoločljivostnih televizorjev, projektorjev, audio opreme in pripadajoče dodatne opreme.

Zanimivost v naši ponudbi sta širok asortima in izdelki, ki jih je sicer tako na slovenskem kot tudi na tujem trgu težje dobiti ali pa jih dejansko sploh ni v spletni ponudbi. Zagotovo sodimo med največje evropske trgovine s tovrstno ponudbo, ob tem pa nudimo tudi celoten spekter dodatne opreme za vse izdelke v naši ponudbi. Nudimo tudi postprodajne storitve, s katerimi vsem našim strankam pomagamo ob namestitvah, ter jim dodatno pomagamo z nasveti pri uporabi kupljenih artiklov.
 
Spletna trgovina deluje po metodi ''Just In Time'', zato smo večinoma cenovno ugodnejši od prodajalcev z artikli na policah, hkrati pa konkurenčni v primerjavi z ostalimi spletnimi trgovinami, ki se ukvarjajo s tovrstno prodajo.

S prodajo preko spleta smo pričeli leta 2004 pod registracijo podjetja v pravno organizacijski obliki s.p., v letu 2008 pa smo celotno dejavnost prenesli v obliko družbe z omejeno odgovornostjo. Nastalo je novo podjetje Aventis, tehnološke rešitve d.o.o., pod katero sta nato nastali novi blagovni znamki, ki uspešno nadaljujejo zgodbo specializirane trgovine Moj-Tv.

Naše prednosti pred konkurenco so specializiranost, strokovna usposobljenost naših prodajalcev in dolgoročne izkušnje na področju avdio-video tehnologije.

Nudimo Vam pregledno internetno ponudbo, sprotno spremljanje novosti in trendov, strokovno posvetovanje s stranko, ter kar se da hiter odziv na želje strank.

Stran smo poskušali naredili uporabnikom prijazno, ter hkrati kar se da enostavno za uporabo. Stran našega podjetja sproti razvijamo po potrebi in željah kupcev, ob tem pa sledimo tudi vsem zahtevam in novim trendom.

Naš osnovni cilj je popolna zadovoljitev vseh potreb kupca, zato si z vedno vzamemo čas, da Vam lahko natančno in strokovno razložimo, oziroma po najboljših močeh pomagamo glede vseh Vaših želja in zahtev.


MOJ-TV

AVENTIS, tehnološke rešitve d.o.o.
Gorišnica 152a
2272 Gorišnica
Id DDV: SI29920892