HW-N950

Artikel ni na voljo.
Brez podaljšanja garancije
Novo podaljšanje jamstva na 5 let: 149,99 EUR
Opis

SAMSUNG HW-N950


Doživite globok prostorski zvok

Odkrijte najnovejše inovacije v prostorskem zvoku s tonskim zvočnikom Samsung harman / kardon N950. Oblikovan z objektnim zvokom, ki ga napaja Dolby Atmos in dts: X, N950 ustvarja neverjetno avdio doživetje v vašem domu. Zvočniki N950 zagotavljajo izjemno doživetje prostorskega zvoka tako, da omogočajo predmetom, kot so helikopterji ali ptice, da se slišijo nad in okoli vas, kar vas postavi v osrčje akcije. . Doživite domače razvedrilo brez omejitev.

Kristalno jasen in natančen zvok
V zvočno ploščo N950 je vgrajena obsežna nastavitev 13 individualnih, posebej zasnovanih zvočnikov, ki zagotavljajo zmogljivo in jasno avdio doživetje, ki je brezhibno. Dva zvočnika z dvigom in dva zvočnika za bočne strele omogočata neverjeten zvok, ki temelji na objektih. Globok, močan bas zagotavlja vgrajeni brezžični subwoofer. Gone so dnevi, ko bi samo gledalci v majhnem sladkem spotu uživali v najboljši možni kakovosti zvoka - z Samsung Harman / kardon N950, vsakdo doživlja enako impresiven zvok.

Zvočniki, ki predvajajo navzgor
Zmogljivi zvočni valovi se odbijajo od stropa, tako da vas zvok obdaja od zgoraj. Doživite neverjeten zvok zvoka in globoko filmsko doživetje v središču svojega prostora.

Zvočniki za bočne stene

Z zvočniki, ki so vgrajeni v vsak konec zvočne plošče, boste popolnoma potopljeni v prostorski zvok. Levo na desno, spredaj nazaj, iz vseh zornih kotov.

Kinematografski zvok je brez primere

Z zadnjimi zvočniki N950 lahko uživate v najbolj realistični večdimenzionalni zvočni izkušnji v svojem domu, ne da bi se v celoti zanašali na odsev zvoka na svojih stenah. Zadnji fizični zvočniki v škatli vam omogočajo, da doživite pravi kinematografski zvok, zaradi katerega se počutite, kot da ste del akcije. Dodane brezžične zmogljivosti zagotavljajo večjo prilagodljivost, ne da bi morali v vaši dnevni sobi potegniti kable.

Lepo mesto kjerkoli sedite
Trije posebej izdelani visokotonci širokega razpona so namenjeni ponovnemu ustvarjanju jasnih, jasnih visokih tonov, s širšo zvočno pokritostjo kot običajni visokotonci. Posledica tega je večja sladka točka, ki se razteza še dlje.

Sprostite kakovostno studijsko glasbo v vašem domu

Pri glasbi ni omejitev. Pridobite najboljšo glasbeno izkušnjo s predvajanjem zvoka visoke ločljivosti. Poslušajte studijski kakovost zvoka pri še višji ločljivosti kot CD *. Doživite vsako skladbo, ki jo predvajate, in jo pretvorite v najvišjo kakovost z 32-bitnim nadgradnjo UHQ.

Vzemite svojo domače razvedrilo na najvišjo raven
Spremljajte neprimerljivo doživetje zvoka z najbolj impresivno kakovostjo slike. Zvočno garnituro N950 lahko povežete s televizorjem QLED in predvajalnikom Ultra HD Blu-ray za popolno izkušnjo domače razvedrilne naprave, ki jo poganja Samsung. Spremenite svojo dnevno sobo v vrhunski zabavni center in se potopite v svet filmov, glasbe in televizijskih oddaj, kot jih še niste videli ali slišali.

Brezžično pretakanje glasbe
Z enostavnim povezovanjem z združljivim telefonom ali tabličnim računalnikom s tehnologijo WiFi ali Bluetooth boste lahko takoj dodali atmosfero na zabavo ali prekinili delo po delu. Če imate v notranjem pomnilniku naprave shranjeno glasbo, lahko s pritiskom na gumb napolnite sobo z vsemi priljubljenimi.

Popolnoma povezana izkušnja s pritiskom na gumb
Z enim samim daljinskim upravljalnikom Samsung za televizor in Soundbar odkrijte popolnoma povezano doživetje s pritiskom na gumb. Počistite zmešnjavo, ki jo povzroči, če imate na vašem mizici številne krmilnike. Naše zvočne plošče so zasnovane tako, da brez težav delujejo usklajeno z našo paleto pametnih televizorjev Samsung 2018.

Pametneje poslušajte SmartThings
SmartThings vam omogoča dodajanje zvočnikov v omrežje, kar vam omogoča boljši nadzor nad zvokom v celotnem pametnem domu. Povezano življenje vzemite na naslednjo raven.

Želim več informacij
Ime in priimek
E-mail
Telefon
Sporočilo
Želim predračun
Želim več informacij
Želite da vas pokličemo?
Navodilo za uporabo

Izpolnite željena polja na levi strani z Vašimi podatki.

Vpišite sporočilo, komentar, oziroma opombo.

Označite željene informacije.

Za pošiljanje podatkov prepišite kodo v prazno polje in pritisnite ''Pošlji''
Tehnični podatki
 
Zvok  
Vrsta: soundbar
Izhodna Moč: 512 W
Zvočni Sistem: 7.1 kanalni
Dolby Digital: da
DTS: da
 
Konektorji  
HDMI: da
USB: da
Bluetooth: da
Wi-Fi: da
Audio Vhod: da
Digitalni Izhod da
 
Splošni podatki  
Poraba: 63 W
Garancija: 24 mesecev
Barva: črna
 
Dimenzije  
Prednji Zvočnik: 1226 x 83 x 136 mm
Subwoofer: 203.5 x 400 x 415.5 mm
 
Teža  
Prednji Zvočnik: 8.8 kg
Prostorski Zvočnik: 2.1 kg
Subwoofer: 9.6 kg
Datoteke
Video